2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830135 بازدید | 290067 پست

@عروسترکم  

گزارش#  

سلام مینا جون

صبحانه

گرد۲تا+پنیر+۳خرما+۳ کف نون

ناهار

برنج بدون روغن ۸ ق+ته دیگ😝+جوجه ۱۰۰ گرم+گوجه+ماست خیار+دوغ

میانوعده

اب هویج+خرما۵ تا 

شام

املت ۵ ق+۲کف نون+ماست

دریافتیم ۱۵۰۰

مجاز ۱۹۰۰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مهدیه24     سلام عزیزم خوبی شبت بخیر مهدیه جان امروز ۱۴۰۰کالری مجازمو مصرف کردم ناها ...

روزا بلندههه خیلی اذیت میشی وممکنه کم بیاری اونوقت میتونی اینجوری کالری مجازتو پرکنی؟

گزارشت خوب بوددعزیزم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عاقا الان دکتر میگفت مامانای شیر ده بالای ۶ ماه مخصوصا اونایی چاقن میتونن روزه بگیرن😐 شوهرم نمیزار ...

بهتره روزه نگیری

اگه روزه بگیری ساعتهای طولانی غذا نمیخوری

بعد باید به پسرت شیر بدی

قندت میفته

و شیرتم کم. میشه

خداراشکر عزیزم.باشه ممنون گلم.انشاالله به زودی میام تو گروهتون ،نشونم بده

ان شااللهه👏🏻👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ان شااللهه👏🏻👏🏻

مهدیه سایز قبل چاق بودی داری بزاری 

بی زحمت عزیزم چ ورزشی میکردی انقد کمرت باریک شده

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام سرگروه عزیزم مهدیه جان گزارش#   @مهدیه24     سحری:برنج6قاشق+قورمه سبزی 6( ...

افرینننن عزیزممم خیلیییی عالییی هستی♥️♥️🥰♥️😊

شام نخوردی عزیزم؟

یه لیوان شیرمیخوردی👌🏻

بقیه اش عالی بودد زینب جونم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

سایز#   

@مهدیه24                      

سینه                                                 10۹

شکم (روی ناف )                                107

شکم(3 بالای ناف )کمر                         99               باس ن                                             105               ران                                                  63               ساعد                                               26         

گردن                                                37

ساق پا                                              39        

بازو                                                  36

ماه قبل نگرفته بودم شروع رژیم 1399/01/13

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
من افتضاح شده چیکار کنم من کلا صورتم کوچیکه الان بدتر شده استخونام زده بیرون اگه راه حلی کسی داره بگ ...

من که فعلا شب درمیان ویتامین eشبا به صورتم میزنم وصبح ها میشورم😁تو همین نی نی سایت خوندم که صورت وتپل میکنه.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
افرینننن عزیزممم خیلیییی عالییی هستی♥️♥️🥰♥️😊 شام نخوردی عزیزم؟ یه لیوان شیرمیخوردی👌🏻 بقیه اش ...

عشقم این مال امروزه چون ورزش با شوهرم بعد افطار میکنیم دیگه وقت نمیشه جدا شام بخوریم با افطار یکیش میکنیم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
مهدیه سایز قبل چاق بودی داری بزاری  بی زحمت عزیزم چ ورزشی میکردی انقد کمرت باریک شده

باشه عزیزم میذارم

تگت میکنم

من ۹ماه مداوم حلقه میزدم چالش شکم که تو امضام هست هر ۳تا سطحشو پیوسته انجام دادم خیلی تاثیرداشت

کربوهیداتم باید‌کم بشه

ماکارونی🚫

ماهی یک بار 

من اینجوریم به ماکارونی حساسم سریع شکم پهلو در میارم

چالش ران هم رون رو کوچیک میکنه همم پهلو رو اب میکنه

عشقم این مال امروزه چون ورزش با شوهرم بعد افطار میکنیم دیگه وقت نمیشه جدا شام بخوریم با افطار یکیش م ...

میدونم عزیزم موفق باشی عالی بود♥️

باشه عزیزم میذارم تگت میکنم من ۹ماه مداوم حلقه میزدم چالش شکم که تو امضام هست هر ۳تا سطحشو پیوسته ...

مرسی منتظرم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم