2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830054 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@kiarash_mami  

عزیزم روزه هستم با 600می بندم 

صبحانه(افطار)=نان لواش سبوس دار 65،پنیر 20،عسل،20،گردو 40،خرما 40=185

نهار(سحری)=نیمرو با کره فقط سفیده 70+کاهو5،وسوپ جو 25،خرما 50=150

شام=سوپ جو 70+قارچ سرخ شده با کره 95+کاهو5=170

میان وعده=هندوانه و خیار و تخمه=100

فست 

ورزش اگر بتونم انجام میدم 

اب 8لیوان 

مولتی مینرال 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@donyay_kochak     نگین جون چرا بعضی از دوستان اینقد کم کالری مصرف میکنن؟ برای  سر ...

نه گلم امروز روز فسته خب همه کالریا از ۵۰۰ تا ۷۰۰ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یه لحظه شک کردم که سه شنبه نیست و اشتباهی فست گرفتم😁

تف به هرچی گشنگی

باورت میشه چنان بوی قورمه سبزی خونه رو برداشته میحوام از گرسنگی گریه کنم😭😢😭

تازه نگین میگه شام نخورش بزار سحری این خیلی درد داره😭😭😭😭😭

الان میخوام برم سینه مرغ بزارم برا افطارم قورمه سبزی میزارم سحر

ولی آی سحر میخورم میخوام نزدیک ۶۰۰ کالری فقط قورمه سبزی بخورم جیگرم حال بیاد😂😂😂😂

یک عقده ای هستم😆

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

سلام 🥰🥰🥰 خدا قوت

گزارش#  

فست#  

@عروسترکم  ‍ 

+٦ليوان اب + رقص و فرمدهي ٣٠ دقيقه 

امروز روز فستم بود 🥰

مجاز : ٥٠٠

مصرفي :٥٠٠ 

( فقط شامم ي سيب زميني رو با ٨ تا دونه قارچ بدون هيچ روغني ميخوام بزارم تو فر اما نمبدونم چرا كالريش از بقيه رفت بالا 🥺 انقدر غذا سالم داريم مگه😁) 

دهان خصم و زبان حسود نتوان بست رضاي دوست بدست آر و ديگران بگذار چرا انقدر نظر دیگران برات مهمه ...

نه ولش کن پاک نمیکنم کسی که بیشعوره خودشو نشون میده حداقل ادم میفهمه کی به کیه.ظهر خیلی ناراحت بودم ولی به جهنم بزا بگن من که کار خودمو میکنم😍🤗

عزیزم الهه رو اشتباه تگ کردی نمیدونم عزیزم بزار الهه ببینیم چی میگه ولی واست مهم نباشه از این آدمای ...

انقد ناراحت بودم تند تند تگ گردم 😁ولش کن ناراحتیم برطرف شد به قول پسرم عصبانیم رفت😂اینجا خیلیا تربیتشونو به رخ بقیه میکشن اصلا پاکش نمیکنم تا چششون دراد😉🤣

بچه های بنفش فردا روز اعلام سایز آماده باشید📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💃💃💃💃💃💃💃 ...

عزیزم همین جا باید سایز را اعلام کنیم؟

و اما نظر سنجی در کل هر چی اکثریت تصمیم بگیرن موافقم.رنگ پروفایلا به نظرم خوبه.عضوم اگه سرگروها سختشون نیست بگیرن چون من خودم چند ماهی بود میخواستم جز اعضا بشم و چون عضو نمیگرفتین چند ماه لاغریم عقب افتاد شاید اگه زودتر اومده بودم الان 15 کیلو لاغرتر بودم

گزارش#  

@donyay_kochak  

سحری : شامی ۸۰ گ + نون لواش ۳۰ گ (۲۸۷ ک)

افطار : شیر ۱لیوان + خرما خشک ۳ عدد (۱۹۰ ک)

شام : قرمه سبزی با مرغ ۳ ق + برنج ۶ ق (۲۵۲ ک)

میان وعده : هندوانه ۵۰۰ گ + پاپ کورن ۵۰ گ + سیب ۱ عدد (۴۲۰ ک)

اب ۵ لیوان 

مجاز ۱۲۰۰

مصرفی ۱۱۴۵ 

ورزش پیاده روی 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@sepiiiiiideh  

سلام عزیز دلم با عضو گرفتنت ممتنعم هر جور خودت راحتی پروفایلم همین خوبه ب نظرم مهم هدفه من گزارشام تا جایی ک بتونم میدم ولی زیاد حال سایز دادن ندارم اگ مشکلی نباشه مرسی از کمکات😘😘

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤

گزارش#  

سحر:نان+ران مرغ(۳۵۱)

افطار:چای+خرما(۶۲)

شام:سوپ+کاهو(۳۲۰)

میانوعده:چای+خرما+بادام+سیب+پرتقال+کیوی(۵۱۵)

مصرفی:۱۲۵۰

مجاز:۱۲۶۰ فرمول بدونه فست

آب۸لیوان

ورزش:حلقه

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

@مامان_الیساهستم  

من بیشتراوقات گزارش میدم‌مگرنت نداشته باشم همسرمم نداشته باشه 

دوس میدارم گزارش دادنا🤪🤪🤪

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@مامان_الیساهستم     @mamanali95     اقا من كم مونده برم گروه سبز يكي ب ...

بسلامتی عزیزم انشالله خیلی زودتر به هدفت برسی😋😋😋

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم