2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830135 بازدید | 290067 پست
توضیحات جدید دخترا بخونید نظرتونو بگید❤ @مامان67     @tamana366     @ج ...

اینکه هروقت بخایم گزارش بدیم خیلی بهتره به نظرم چون من نمیدونم شام قراره چی بزارن.درباره پروفایلاهم نظر خاصی ندارم.اگه برای الهام جان مشکلی نداره گل گلی کنیمم بهتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قشنگم من موافقم اما من دوس دارم روزانه گزارش بدم  اینجوری بیشتر انگیزه میگیرم😍 برا پروفایل هم ...

عکس اندام ایده من بود گلی.😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@مامان_الیساهستم  

@mamanali95  

اقا من كم مونده برم گروه سبز يكي بخوام ٦٨ شم الان بايد خدافظي كنم برم سبز ولي دلم نمياد برم هدفمو ميزارم ٦٧ 😁😁😁

از اونجايي كه يكي دو بار انتحاري زدم سه هفته طول ميكشه اين يه كيلو فكر كنم🙈🙈

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
الهه ام 😬 

خوو اون (ام) را بچسبونیم به الهه میشهه الهام

😂😂😂😂 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
توضیحات جدید دخترا بخونید نظرتونو بگید❤ @سپیدبرفی     @kanomekhoneh     ...

سلام مهربانو خسته نباشی

عضو جدید بنظرم اشکالی نداره گروههایی که جا دارن عضو جدید بگیرن 

پروفایل تا تایید بشه و عوض بشه طول میکشه همین خوبه عادت کردیم بهش

گزارش ندادنم بد نیست بعضی وقتا جور در نمیاد 😘😘😍😍

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
[QUOTE=134477801]به نظر من عضو جدید بگیرم تا ده نفر .... من خودم سیزده تا زیر گروه دارم بازم داشته ب ...

من نظرم سفيد است... 😆 

ولي ميگم الان يه دست تر و هماهنگ يه جا نشستيم... با نظم و ترتيب... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم.. ماشاالله اون همهه آش😁  با شوهرت صحبت کن اگه وقت نداره، از سایت سفارش ...

احتمالا من یکشنبه بعد پریود میشم بهتره کی وزن کنم که کادب نباشه البته چون قرص خوردم شاید دیرتر بشه 

بچه های بنفش فردا روز اعلام سایز آماده باشید📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💃💃💃💃💃💃💃 ...

سپیده جون فقط سایز# اینجا بزاریم؟

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
توضیحات جدید دخترا بخونید نظرتونو بگید❤ @مامان67     @tamana366     @ج ...

سلام زیبا جون خوبی عزیزم 

از نظر من که گزارش اجباری باشه بهتره بنظرم باعث میشه جدی تر و منظم تر پیش بریم در کل طبق رویه الان  بنظرم بهتره 

بقیه رو هر جور راحتید 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.