2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835241 بازدید | 290067 پست
کار خوبی میکنی  دکلره دهن مو رو صاف میکنه تمام سرم زخم شده😣.ولی موهام خداروشکر اوکیه😀

عزیز دلم موهاتو دیدم خ ناز شده😍😍

مبارکت باشه ❤❤🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من حرفمو تلفنی نزدم ک پیام دادم عکس پیامم گذاشتم 

این اسکرین نه ..... 

من یه اسکرین دیگه دیدم من بی خود حرف نمیزنم‌ بیخیال موفق باشی تارا جون 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ خوب انشالله ب سلامتی برید تو خونتون💜💜 منم هیچی امروز واکسن پسرمو زدم درگیر اونم

قربونت 

اخی😢ایشالله که سازگار باشه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
این اسکرین نه .....  من یه اسکرین دیگه دیدم من بی خود حرف نمیزنم‌ بیخیال موفق باشی تارا جون&nb ...

نگین جون ی سوال عزیزم

دمبل چن کیلویی خوبه برا اب کردن بازو🙆🙆🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
این اسکرین نه .....  من یه اسکرین دیگه دیدم من بی خود حرف نمیزنم‌ بیخیال موفق باشی تارا جون&nb ...

😂😂😂😂 من تمام چتامو با زیبا دارم 

ولی اینطوری ک تو میگی باشه 

در هر صورت من کسی ک بهم تهمت میزنه رو واگذار میکنم به خدا.خدا خودش جوابشو بده به حق همین ماهه عزیز

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
چ خوب انشالله ب سلامتی برید تو خونتون💜💜 منم هیچی امروز واکسن پسرمو زدم درگیر اونم

سلام سپیده جون ، گل پسر خوبه ؟

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
😂😂😂😂 من تمام چتامو با زیبا دارم  ولی اینطوری ک تو میگی باشه  در هر صورت من کسی ک بهم ...

ایشالله اگه چیزی که غیر از دیده هام گفته باشم خدا بزنه کمرم تو همین ماه😊

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ایشالله اگه چیزی که غیر از دیده هام گفته باشم خدا بزنه کمرم تو همین ماه😊

الهی آمین

نگین جون ی سوال عزیزم دمبل چن کیلویی خوبه برا اب کردن بازو🙆🙆🙆

عزیز دلم برای شروع همیشه باید از کم شروع کنی دمبل سنگین به ماهیچت که تازه کاری لطمه میزنه کسی که میخواد اب کنه سبک میزنه با ست های بالا یه کیلویی بزن با سه ست ۲۰ تایی 

هشتگم با دقت خوندم . توضیحاتم خودندم .  رژیمی که میگرفتم خیلی شبیع به رژیم اینجاست . بازم توی ...

خب عزیزم الهه جون اجازه دادن

خیلی خوش اومدی❤❤❤

قوانین_تاپیک#  رو هم حتما بخون گلم

گزارش حتما باید بدی

بازم سوالی بود بپرس

تو گزارش منو حتما تگ کن و با   گزارش#  بذار

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

ص👈نان پنیر خیار گوجه شیر،خرما (۳۵۰)

ن👈ماکارونی +سالاد(۴۰۰)

م و👈پسته، سیب، گوجه سبز، شیر (۴۰۰)

شام‌👈ماهی،سالاد،روغن زیتون (۵۰۰)

مصرف اب👈۸لیوان 

ورزش👈۲۰مین تردمیل 

مجاز ومصرفی👈۱۶۴۹

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
هشتگم با دقت خوندم . توضیحاتم خودندم .  رژیمی که میگرفتم خیلی شبیع به رژیم اینجاست . بازم توی ...

وزنت هم بگو ک وارد کنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤