2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830149 بازدید | 290067 پست
اگه اضافه وزنت مربوط به گروه نارنجی شده باشه گلم برو اشکال نداره خیلی بهت انگیزه میده گروهت یه پله ...

مرسی عزیزم😍😍❤❤❤❤❤💓💓💓

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

@عروسترکم‍ 

وزن امروز۸۹.یک کیلو کم کردم 

@عروسترکم

وزن اولیه ۹۰وزن هدف۶۰.امافعلابرای وزن۷۰میجنگم.الهی به امیدتوبرای شروع نباید عالی باشی، اما برای عالی بودن باید شروع کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@kiarash_mami       زيبا جوني يهو دلم برات تنگ شد گوگولي مگوليه من خوبي خوشي ...

وای اتنا چققققد دل ب دل راه داره بقران دیشب پست گذاشته بودب دیدم تو تاپیک گفتم ای خیلی وقته حرف نزدم با بقیه بچه ها چقد دلم تنگ شده براشون حالا خودت تگم کردی😍😍😍😚😚😚😚😚❤❤❤❤❤فدات بشم اجی جون تو خوبی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اخه منکه تا ۱ یا ۲ خوابم بعد نمیدونم چه غذایی درس میکنه مامانم اخه من تو عقدم بعد شاید اشتباه در بیا ...

عزیزم گفتم ک تا ۶.۵ عصر میشه گزارش بدی الان دیشب ساعت ۱۲ بود هنوز گزارش نداده بودی😑

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
تو چند شدی🤩🤩🤩 دستت چطوره؟ 😢😢

خونه مامانمم اینجا ترازو ندارن😞بدک نیس فعلا ک باز زخمش رخت بسته روش خداکنه کنده نشه باز

اگه اضافه وزنت مربوط به گروه نارنجی شده باشه گلم برو اشکال نداره خیلی بهت انگیزه میده گروهت یه پله ...

سلام مهدیه جون من وزنم شده ۷۷

گزارش#  

روم سیاه سحری زیادروی  کردم 

سه کفگیربرنج+ یه ملاقه خورشت قیمه+نصف لیوان نوشابه

غذای مامانم چرب بودخیلی مجبوربودم بخورم ☹

افطار دوکف دست نان +یه قاشق ماستت +

شام یه ملاقه آش بادوغ کم چرب

میان وعده انجیرخشک ۵ عدد+۵۰عددکشمش+چای

ورزش چالش شکم 

وای خیلی سخته گزارش دادن تاوقتی که هنوزهیچی نخوردیم😢

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

دوستان عزیز ک گزارش ندادن دیروز👇👇👇 @نیلوفر000000     @anahita_mtl     ...

سلام عزیزم من دیشب گزارش دادام ولی یکم دیرشد تواعلاناتتون نیومده مگه تگتون کردم

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
بابا شوهرم گیر داد بریم پایین سحری منم گفتم زشته گفت نه چه زشتی بریم از فردا خودت بپز با هر ترفندی ب ...

واییییی منم ازاین دوران داشتم البته ن واسه ماه رمضون .دلیل چاق شدن بعد از ازدواجم همین بود .الان خداروشکر راحتم .سعی خیلی یواش غذا بخوری ک باخودشون تموم کنی .دیرتربشینی سرسفره .الکی برو دستاتو بشور 

خدایا شکرت

بچه هاااااااا من اوووووومدم گروووووووووه ناااااااااارنحییی

خداااااایی چه ررررنگیییییییی دااااااااره چقد نارنجی خوشگله❤❤❤💗💗💗💖💖💖💕💕💕💓💓💓💗💗💗💋💋💋💋💋💋💖💖💕💕💕❤❤💞💞💞❣❣💓💓

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
ان شاالله که حامله باشی😊تا مطمعن نشدی، فعلا ورزش نکن... 

انشالله ،مرسی عزیزم

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
☺️😊

@عروسترکم  

گزارش#  

کالری مجاز ۱۶۲۰

کالری مصرفی۱۵۶۵ حالا بازم پرش میکنم هر ایرادی داره بگید تا مال فردامم بزارم عصر گوشیمو برا تعمیر میبرم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گزارش#  

@donyay_kochak سلام نگین جون سحری ۲کفگیرعدس پلو  نصف لیوان سبزی خوردن ۱قاشق ماست موسیر ۴قاشق سالادشیرازی ۴ عددخرما و یک لیوان چای سیاه دم کرده.۵۲۸کالری شد .چراهمش ضعف دارم میشه یچیز بگید بخورم اشتهامو کم کنه هم سحر هم شام .سیرنمیشم 😥 افطاروشامم دعوتم نمیدونم چی دارن😑 من دسشویی نرفتم هنوز برم رو وزنه یانه😐ببخشید ولی یبسم دوروزه 😐

خدایا شکرت