2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830050 بازدید | 290067 پست
میدونی من سحر نمیتونم غیر برنج چیزی بخورم وگرن تشنم میشه و ضعف میکنم چشم اونم رعایت میکنم

خدا بگم این برنج رو چیکار کنه.😬😬😬. تنها عامل چاقی مون همین برنجه خوشمزه لعنتیه😡 😃😃

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم خوندم مهدیه جون من ۳ روزه بشدت پریودم خونریزی دارم امروز فست نگرفتم ۱۸۰۰کالری خوردمصد تا بیشتر ا ...

نه عزیزم تو دوره وزن نکن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

فست#  

@عروسترکم  

‍ 

+ 8 ليوان اب

٣٠ دقيقه صبح رفتم پياده روي 

شبم ٣٠ دقيقه فرمدهي دارم 

مجاز ١٦٦٨

مصرفي ٥٠٥

( عزيزم ميدونم بايد حجم صبحانه و ميان وعده بالا باشه اما من شبا خيلي ضعف ميكنم صبحانه هم اصلا حالم بد ميشه ب زور ميخورم چيكار كنم ؟ واسه شام امشبم سينه مرغ با  ١ قاشق رب انار يكم گردو و قارچ و فلفل دلمه ميپزم و هويج ) 

تو ميان وعدمم بجز پرتقال اگر گشنم شد ميخوام هويج و خيار ك كالري صفرن تقريبا بخورم خوبه ؟ امروز روز فستم هست راستي 

چشم خوندم مهدیه جون من ۳ روزه بشدت پریودم خونریزی دارم امروز فست نگرفتم ۱۸۰۰کالری خوردمصد تا بیشتر ا ...

دیروز جمعه بودا

امروز فست بید 😕

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
🙈🙈🙈🙈چون سیر بودم سحری ام نخوردم فقط چند تا لیوان آب  انروز روز فست  یعنی الان باید ک ...

کالری برنجی که خوردی رو بزن برای سحریت 

سحر +افطار و شام امشب میشه کالری امروزت که فستم هست اگه سختته با ۷۰۰ ببند یا ماه رمضون رو فرمولتو عوض کن منها ۲۰۰ کن ‌‌.‌‌‌...... سحر که خوردی  از هفتصد تا کمش کن هر چی موند میشه کالری که باید امروز بخوری

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
شام رو نخوردم و عوضش ماست و بادمجون خوردم با یه کوچولو کیک 😍😘😍😘😍😘😍 سرگروووووه جووووووون

باشه عزیزم نوش جونتتتت

خدا بگم این برنج رو چیکار کنه.😬😬😬. تنها عامل چاقی مون همین برنجه خوشمزه لعنتیه😡 😃😃

مخصوصا ایرانی و با کره محلی😋😋😋همش ۵ قاشق میخورم خدا کنه لاغر شم احساس میکنم رونهام یکم آب شده اما شکمم به قوت خودش باقیه😂😂از شوهرمم بهم وفادار تره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام خوبین ماه رمضان مبارک

ماه رمضان بر شما هم مبارک 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام مهدیه جان     گزارش#   @مهدیه24         صبحانه : ...

عزیزم ببخشید من ۱۰۰بار فکر کنم ازت پرسیدم ولی این مدت اصلا حضور ذهن نداشتم دیگه از امروز ذهنم ارومتر

اسمت باز یادم نیس😶

اینکه شیرمیدادی شما؟‌روزه نمیگیری؟

گزارشت خوب بود خوشگلم عالییی وکامل👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👈🏻

خب عضوگیریه تاپیک کی هست؟؟  ماهی عضو میگیرین؟ چطوریه؟

عضو گیری کردن تموم شد فدات شم فعلا عضو نمیگیرن .تاپیکو خاموش دنبال کن .تا وقتی ان شالله عضو جدید گرفتن 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹