2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830050 بازدید | 290067 پست
😂😂😎

الهه خداییش بیا تو قوانین تاپیک این مورد را هم اضافه کن که هر کی میاد بعدش حامله میشه...📣📣📣🤰

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#     

فست#     

صبحانه تخم مرغ اب پز  یک دانه خیار

نهار سینه مرغ یک قارچ یک کف دست نان جو

شام نصف لیوان شیر یک خرما

مصرفی ۵۰۰تا

سوزانده  ۷۲۹‌تا

از الان تا فردا جز اب یا چایی دارچین بدون قند و اینا چیزی نمیخورم

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب میشه سمیه اگه اینجوری باشه ایشالله بارداری😍😍😍😍

اره.. اینجوری اگه راحت باشه که دلمم خواست😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم خیره انشاالله ❤❤🙏🙏😍😍

ببینیم چی میشههه 

مرسی گلم❤️😘

شده تا حالا...  یهوو بشنویدد فلانی رفت بچه اورد، بدون اینکه از قبلش خبردار بشید که حام ...

اره شده خودم البته نه اینجوری 

زنداییم یهو شنیده بود من رفتم بچه رو بدنیا اوردم 😂البته تا زنگ بزنه تبریک بگه بچه سه ماهش بود ‌

ولی یه زنه بود متوجه نشده بود باردار چون هم شکمش خیلی بزرگ بوده و خودش چاق بوده و هم اینکه پریودش نا منظم بوده 

اگه پریهات منظمه اینجوری نمیشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خدانکنه بابا اما منم میترسم ال دی خوردما اما از ۵ پری نه بعد رابطه شروع کردم 😩😩😩

نه چیزی نیس.. به خاطر قرص، پری ات یه خورده عقب میفته.. نگران نشو...😊

کی از اوناااس.... سمیههه😂😂😂

😂😂😂 سمیه خانوم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام بچه ها منم راه میدید تو گروهتون؟ اضافه وزن خیلی بالاو عجیبی دارم میخوام رژیم بگیرم با شما

سلام عزیزم ببخشید عضو نمیگیریم 🌺

چیکار کردی ۷۲۹ تا سوزوندی باریکلا باباااا👏👏👏

دو ساعت و ۳۰ راه رفتم   اول میخواسم برنامه چربی سوزو انجام ندم ولی پاشدم انجام دادم اونم شد ۲۳۰ کالری ولی چون من هی وسطاش وایمیسادم زدم ۱۳۰ کالری این شد ک این حدود سوزوندم😍😋

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
مرسی گلم❤️ ۱۴ روز میشه    

سمیه جون

همه تو بارداری تهوع ندارن، لک لانه گزینی هم ندارن

اصلا دلیلی نداره به طور مثال من تو بارداری معده درد نداشتم تو هم نداشته باشی یا بالعکس

بدن هرکس فرق میکنه

پس بهترین راه همون آزمایشه

انشالله اگه دلت نی نی میخواد باردار باشی، اونم یه بارداری بی دردسر که اصلا نفهمی کی قلمبه شدی، کی زایمان کردی

الهه خداییش بیا تو قوانین تاپیک این مورد را هم اضافه کن که هر کی میاد بعدش حامله میشه...📣📣📣🤰

اره جزو قوانین تاپیکه هر کی به وزن هدف رسید باید جلوگیریشو سه برابر کنه 😂

اره شده خودم البته نه اینجوری  زنداییم یهو شنیده بود من رفتم بچه رو بدنیا اوردم 😂البته تا زنگ ...

عجب زن دایی 😅

نه تاریخ پری هام دستمههه..فردا میرم میدم..هر چی خیره... 😊

اصلا نمیخواد صفحات رو مو به مو بخونید همون جاهایی که گفتم میزارم مطالب رو  عزیزم توضیح و مط ...

مرسی فدات شمو.تاپیک خیلی صفحاتش بالاس 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹