2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835063 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم امضا استارتر بخون شروع کن  کامل توضیح داده .برنامه کرفس هم دانلود کن برای کالری شما ...

ممنون گلم😙

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
من امروز خودمو وزن کردم ۷۹ونیم بودم ضرب ۲۰ منهای صد شد ۱۵۰۰ تا کالری ولی تو کرفس برام زده۱۲۶۳ کدوم د ...

😐😐 ای بابا بخدا خسته شدم انقدر گفتم توضیحات رو بخونید 

والا بخدا برای شما اینهمه نوشتم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الهه جون برنامه کرفس بهتره یا مانکن؟ من کرفس نصب کردم ولی میگن مانکن بهتره😔

😑😑😑😑😑😑😑😑😑

تا فردا توضیحات کامل و اون سه تا لینکی که گفتم رو هر کی نخونه و سوال تکراری از همین توضیحات و‌ چیزایی که نوشتم بپرسه حذفه 

اینو بخون 👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
انشالا عزیزم من ی بار پارسال به کمک بچه های اینجا نزدیکه ۷ کیلو کم کردم ولی بعدش ول کردم بازم چاقال ...

قربونت عزیزدلم 😘😘❤️

تو کرفس گفته😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑ی طناب بیارید من خوددددددمو دار بزنم😭😭😭😭😭😭😭 @بامدادخمار ...

پشم گوسفند میدونی چیه ؟ 😆😆😆😆 

زبونم دیگه پشم دراورده 👅🐏 

من میخوام با کِش خودمو دار بزنم 🥵

نمیدونم‌تو برنامه کرفس گفته😐 ینی کمه یا زیاده😐البته الان ۵۹ ام کجا زندگی میکنی که نیومده🤨

توضیحات کامل نخونید و سوال از همینایی که نوشتم بپرسید حذفید 

من نمیدونستم باید  هفته ب هفته وزنو تو تاپیک وزن وارد کنیم😭فک میکردم همون یکدفه س تا هدف.رحم ک ...

مگه ننوشتم 😐😐😐😐

سلام الهه جون من قبلا(حدودا فکر کنم دو هفته پیش بود ) با اسم ملائک ثبت نام کردم اما کاربریم ترکید به ...

سلام عزیزم تا فردا هر کی بیا قبوله 

اینو بخون حتما 👉🏻

بامدادجان سلام علت استپ وزن تو یه هفته چیه؟

سلام 

علت کم نشدن وزن  👉🏻👉🏻

عین جغد شدم خوابم نمیبره 17دقیقه حلقه زدم ،اینو جبرانی اون دسری که خوردم رفتم فست رو هم با 500میگیرم

ومن الله التوفیق 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
سلام عزیزم خودش گفت با اراده خودم کم کردم بدون کمک کسی دیگه نمیاد😏

زیبا اینو ببین 

و بعد اینو ببین 

امضاهارو دقت کن امین_فردین# پشت_پرده# 🤣🤣 

یکی ازش پرسیده بود تو تاپیک بامدادخماری و فست هم میگیری ؟ 

یکی دیگه هم اینجا از ۱۲۰ رسیده بود به ۶۰ فکر کنم بدونی کیه اونم تو یه تاپیک دیگه یه پست همین مدلی داشت 

من نمیگم من باعث شدم کسی لاغر بشه صد در صد اراده خود طرف تاثیر داشته ولی اخه جالبه برام 

انگار مالیات میگیرن حالا 😆😆

@بامدادخمار       ببخشید من بشقاب دارم ینی خوب نیست؟؟؟اشتراک سالیانه خریدم

نه اشکال نداره اونم خوبه چون اشتراک خریدی استفاده کن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیونه نشی صلوات😂

😂😂 به قول پوبون باشه باشه من دیوونه ام 

و بعد پارسالیپ  میفرماید دیییییوووونههههه 

https://files.musico.ir/Song/Poobon - Dvoone (320).mp3

معلومه خل شدم یا ادامه بدم 😝

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها ،خوشگلا ،خانوما ،دوستای گلم ، لیدیا ، بانوان ، اوشاخلار، 

من اولوم ، سن آلاه ، پلیز ، لطفا ، خواهشاً، حتما ، اجباری ، زوری ، 

توضیحاتو بخووووونییییید بخدا که زبونم مو دراورد 

ماشالا تعداد زیاده من نمیتونم به همه دونه دونه بگم توضیحاتو بخونذ

یا دونه دونه باز سوال تکراری ای که چند بار جوابشو نوشتم دوباره جواب بدم نظم تاپیک هم بهم میخوره 

بخدا من یکهفته س میخوام براتون تاپیک انگیزه بزنم وقت نمیکنم هر وقت میام تاپیک یه عالمه سوال تکراری جواب میدم بعد دیگه وقتم تموم میشه یا بچم بیدار میشه باید برم به کارام برسم بچه ی کوچیک هم دارم 

من کلی وقت گذاشتم همه سوال هایی که زیاد پرسیده میشه رو جواباشو تو توضیحات نوشتم باور کنید خیلی وقتتون رو نمیگیره بخونیدش 

بنظرم کسی که واسه خودش وقت نمیزاره بره مطالب مفید و چیزایی که برای رژیم ضروریه بخونه واقعا رژیم نگیره چون اگه انقدر تنبله یا حوصله نداره پس وسط راه جا میزنه (واقعیته ) 

من نمیگم سوال نپرسید بالاخره سوال پیش میاد اصلا اشکالی نداره ولی دیگه اخه من بخدا واضح نوشتم مثلا کالری که کرفس یا مانکن میده اشتباهه یا فرمول کالری رو بوضوح نوشتم یا روز وزن کشی و تاپیکش رو یا فست رو یا چیزای اینجوری رو لطفا نپرسید یبار بخونید قشنگ متوجه میشید یا خلاصه شو برای خودتون تو برگه بنویسید برای خودتون ارزش قائل باشید اینکارا چند دقیقه از وقتتون رو‌میگیره ولی تاثیر زیادی داره 

ببخشید اینو میگم ولی مجبورم  کسایی که تا فردا شب توضیح برنامه ، توضیح کامل و تاپیک ورزش رو کااااامل نخونن و سوال هایی که به وضوح نوشتم جوابش رو بپرسن حذف میشن ( سوال های دیگه ای که جوابش نیست اشکال نداره بپرسید یا اگه انگیزتون کم شد بهم بگید )   

کسایی که گروه رنگی نیستن و‌پروفایل و امضا نداشتن حذف میشن 

کسایی که دوهفته وزنشون رو تو تاپیک وزن نزارن حذف میشن 

قوانین_تاپیک#