2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830149 بازدید | 290067 پست
مطمئن  باش کم میشی،من میگفتم یعنی میشه رو ترازو۶۹ببینم؟ فقط وزنم رو۷۴.یا۷۵بود.الانم۶۲ام.

اخ اخ دقیقا من میگم 69.900 فقط اون وامونده جای 7 بشه 6😂 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگفتن اینجا قدیمی ها هستن ، یعنی میشه الان منم باهاتون باشم 

اره عزیزم فعلا باش.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عشقم. بعد مریضی خاهرشوهرشوهرمم مریض شد توهول و ولای اون بودیم هرروز ازمایشو بیمارستان خداروشکر ...

خداراشکر که بهتره نگران شدم الحمدالله خودتون‌خوبید🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام عشقم. بعد مریضی خاهرشوهرشوهرمم مریض شد توهول و ولای اون بودیم هرروز ازمایشو بیمارستان خداروشکر ...

عزیزم خدا سلامتی بده الحمدالله که بهترن

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

سلام عزیزم.

خداروشکر ک ب خیر گذشته. 

این مهمونی بازیاشون آخر کار دستشون داد. خب بابا بشینین تو خونه دیگه.

خودت چی.خوبی؟پسرت خوبه؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
مرسی عزیزدلم من رژیم شیردهی میخوام بگیرم حساب کردم کالریم شد 1332 کامل باید در انقدر بخورم

وزن ضرب در بیست منهای 200 به اضافه دو لیوان شیر اجباری حتما باید مصرف کنین که کالری اون دو لیوان شیر حساب نباید بکنی عزیزم

سلام به همگی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
اره عزیزم فعلا باش.

سهی من خیلی اشتهام زیاد شده یا خدا چ کنم😣😣😣😣

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سهی من خیلی اشتهام زیاد شده یا خدا چ کنم😣😣😣😣

😂😂😂😂.

میوه بخور

هویج و کلم اینا بخور.

آب بخور.

قسمت انگیزه# هم بخون که انگیزت بره بالا.

ناشتا:اب وابلیموودارچین

صبحانه:پرتقال.کیوی

میان:انجیر.نخودچی.گردو.خرما خشک

ناهار:نان.نخودپخته کاهو وکلم

میان:انجیر.گردو.بادام زمینی.خرماخشک.سیب

شام:ران پخته مرغ.ماست.کاهو

کالری مجاز:۱۶۳۰

مصرفی:۱۴۰۰

ورزش

حلقه

پیاده روی

حرکات چالش ۳۰روزه