2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830052 بازدید | 290067 پست
 خیلی حال میده که کراش تیکن سرباز کوچولو مکس پین 🤤🤤🤤🤤

سلیقه ایه، من اهلش نیستم

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
سلام بر نارنجی های نمونه میدونم که حال رژیم پروتین را ندارین ولی با این حال وظیفم بود تگتون کنم پست ...

واسه همه تگ کردناتون ممنون😂😂😂😂😂

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#

فست#

@سمیه1396

سلام خانومی💚

صبحانه:گر دو، شکلات

نهار:2خرما، خوراک مرغ و قارچ و مخلفات،50گ تافتون، سس کچاپ

میان وعده:0.5لیموشیرین، 0.5پرتقال، کیوی، 0.5سیب، شیرینی

شام:کوکو سبزی، 25گ تافتون، 2ق ماست، گوجه، سس

جمعا 784😱

ورزش روم به دیوار😶

آب روم به دیوار 😶

کلا روم به دیوار

البته خونه تکونی داشتم🤗

فولیک و آهن و مولتی

انشاالله دختر خوبی میشم🤲

☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️ 💚💚💚💚💚💚💚💚 @جیگل۷۴     @هلناززززززز     @ساراجوو ...

ممنون عزیزم انشاالله 

حالا بحث کم کردنم نیست، چون الان وزنم خوبه

ولی میخوام تستش کنم ببینم چطوریاست، انشاالله حسابی سعیم رو میکنم که رعایت کنم

پروتئین @nazijun     @زهرا۱۴     @برکه1     @اوین5562 &nb ...

98/12/20

Kiarash_mami@

ناشتا: آب ولرم ابلیمو 

صبحانه: شیر دارچین با یه ذره کلوچه 

نهار: کوفته تبریزی،  دو کف دست نان سنگک،  ترشی هفت بیجار نصف ق 

میان وعده: چای،  کیوی 

شام: 6ق ماکارونی،  سالادکاهو یه بشقاب،  

میان وعده: چای

کالری مصرفی: 850

کالری مجاز: 1060

آب 7 لیوان 

ویتامین ب1 خورده شد

ورزش: 40 دقیقه پیاده روی سریع 

همیشه سبز میخشکد 
خارجی سریال تو در مورد یک مرد روانیه عاشق،  غلامرضا تختی قشنگ بود فیلم‌هایی که نگاه میکنم و پ ...

ممنونم❤❤❤

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
بچه ها مامانم و بابام تصادف کردن.داغون شدن حالا تو این بدبختی مامانم کرونا گرفته ترخدا دعاش کنین ...

ای وای انشاالله  زود خوب بشن 

خیلی ناراحت شدم خدا کمک کنه ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ببخشید من با ۱۸۰۰تا کالری ک میخورم روزای فست حالم بدمیشه از ضعف میتونم ب جاش هرروز۱۴۰۰بخورم؟؟ فست نگ ...

۱۶۰۰ کالری مصرف کن هرروز بدون فست 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنونم الهه جون ک همیشه ب فکر مونی @زندگانی۲     @mahsa13831397     @sep ...

😘❤️

سلام دوستان بعد از عید که این چالش تموم شه عضو جدید نمی‌گیرید؟ لدفاااااااااااااا جواب بدین دوستان

سلام عزیزم ۲۸ اسفند عضو میگیریم

الهه جون با این وضع برا پیاده روی کجا بریم اخه؟درضمن من اصلااا کرفس دوس ندارم حالم بدمیشه اب کرفسم ا ...

توخونه ورزش کن تو پذیرای به صورت هشت انگلیسی بدو یا تند راه برو بجاش طناب یا پروانه یا بشین پاشو هم میتونی بری 

بله کرفس اجباریه مقدارش خیلی کمه یهو سر بکش یامیتونی با اب قاطی کنی 

سلام ببخشیدالانم میشه عضوگروه شدمن فقط بخاطرگروه شماعضونی نی سایت شدم🤔

سلام عزیزم فردا رژیم پروتیین شروع میشه ولی چون اول رژیمی  پروتیین رو‌نگیر ۲۸ اسفند عضو میگیریم 

ولی الانم میتونی توضیحی که لینکش رو‌گذاشتم تو امضام بخونی و شروع کنی و اینجا باشی