2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830135 بازدید | 290067 پست
خوندم عزیزم ولی واسه مشکل من توضیح نبود من کالری شماری میکنم صب تا شبم سرکارم اخر هفته ورزش میکنم و ...

منم یه مدت رو ۷۲استپ بودم رژیم شک گرفتم درس شد😁

راستی اگه میتونی یه آزمایشم بده استپ وزن معمولا از کمخونیه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
به بدنت شوک بده امروز رو دوهزاربه بالا+فست فود بخور  فردا زیر ۵۰۰ روز بعدش کالری مجاز کالری ...

درست میگی شوک ندارم اصن

هر روز ثابت ۱۳۰۰ ام

خدا کنه جواب بده😢

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه مدت رو ۷۲استپ بودم رژیم شک گرفتم درس شد😁 راستی اگه میتونی یه آزمایشم بده استپ وزن معمولا از ...

کمخونی هم دارم اما دارو مصرف میکنم

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
فک کنم شمام مقل بقیه بچه ها یه شوک باید بدی به بدنت

آره اکثرن میگن با شوک نتیجه گرفتن حتمن امتحان میکنم

10خرداد                   10مرداد       ...

دورر بازووت چه خوب کم شدهههه🤤🤤🤤

👏👏👏👏👏

ورزش چییی رفتییی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سلام😁بنده با ۵۰۰گرم کاهش در خدمتم😁 ۷۰٫۵💃💃💃

باریکلااا👏👏👏

هفته ی بعد دیگههه دهی ۶۰ میشیی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مینا جون معمولا وزن کردن با یه ترازو باید انجام بشه چون ممکنه ترازو تا ترازو ۲۰۰الی۵۰۰گرم بلکه هم بی ...

۶ کیلووووو

مگه بار تریلییییی خالییییی میکردههه😂😂😂