2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830149 بازدید | 290067 پست

خانم جونا سلام ترازوم خراب شده رفتم بهداری برا همین ناشتا نبودم آب هم خورده بودم 1 لیوان، چایی دوتا استکان73/500 نشون داد ممکنه بیشتر کم کرده باشم؟؟ البته دوشب انتحاری زدم و وقت هم نکردم سه روز ورزش کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها ب نطرتون برم بهداشت وزن کنم یا با همون ترازو همیشگی وزن کنم؟ اخه همسایمون نیس..ترازو ندارم ...

برو بهداشت.اگه تحمل داری صبرکن برا هفته دیگه.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
ممنون

هستی جون من دستشوویی نرفتم..یعنی ببخشید نمیاد

ترازو همسایمون هم ک همیشه میگرفتم نیستن

برم بهداشت وزن کنم؟

یا باهمون ترازو همیشگی باید وزن کنم؟

و اینوه دستشویی چقدر اضافه نشون میده

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خانم جونا سلام ترازوم خراب شده رفتم بهداری برا همین ناشتا نبودم آب هم خورده بودم 1 لیوان، چایی دوتا ...

اوهههههه ..خودش یه لیتر مایعاته.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
برو بهداشت.اگه تحمل داری صبرکن برا هفته دیگه.

وای ن نمیتونم تحمل کنم

یعنی هر ترازویی ی عددی رو نشون میده؟؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

10خرداد                   10مرداد        10شهریور

دورکمر74                    69             69 

دورران62،5                  57             55

دورسینه94                    87          85،5

دورشکم86،5                79،5          79

دورساق37،5                35،5        33،5 

دوربازو29                      25            23،5

مچ پا20                         20             20

مچ دست15                   15             15

باسنج  100                    96،5           96،5

سایز#                   

وای ن نمیتونم تحمل کنم یعنی هر ترازویی ی عددی رو نشون میده؟؟

بستگی داره گلم.ترازو منو مامانم دو کیلو فرق داره.

ترازو منو مادرشوهرم ۹۰۰گرم.

سلام سلام😁بنده با ۵۰۰گرم کاهش در خدمتم😁 ۷۰٫۵💃💃💃

سلام خرگوش خانم.مبارک باشه😘💃

هستی جون من دستشوویی نرفتم..یعنی ببخشید نمیاد ترازو همسایمون هم ک همیشه میگرفتم نیستن برم بهداشت و ...

مینا جون معمولا وزن کردن با یه ترازو باید انجام بشه چون ممکنه ترازو تا ترازو ۲۰۰الی۵۰۰گرم بلکه هم بیشتر یا کمتر اختلاف داشته باشه اگر صبر داری بزار هفته اینده با همون ترازو همیشگی وزن کن

واما دستشویی من به شخصه یه بار با دشوری ۸۰۰تا کم شد باز بدن با بدن فرق داره یه کاربر بود شش کیلیویی بود 😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
الی گلی ترکوندیاااااااا😁😁😁😁

خیییییییلی.خونه مامانم ایناشباپلوباخورشت چررررب،بازم کنترل میکردم،پلودرحدده قاشق میخوردم😀شانس آوردم شیرمیدم وگرنه چهارکیلوافزایش روداشتم.

سلام عشقم خوبی؟پسرت بهتره؟الهی بمیرم طفلک حتما خیلی اذیت شده

فداتشم ممنون گلم.خدانکنه عزیزم.

خداروشکر خیلی بهتره.

بمیرم برا بچم دیشب خیلی اذیت شد😢😢😢😢ولی حالا خوبه عزیزدلم.