2777
2789
عنوان

بيايد يه لحظه لطفا سوال دارم

200 بازدید | 15 پست

من رفتم دكتر دو تا كيست دارم كه يكيش بزرگه پنج سانت و نيمه دكتر قرص ال دي بهم داده ولي اطرافيان اصرار دارن كه رازيانه بخورم و خيلي براي كيست خوبه الان ميخوام ببينم كسي ميدونه مصرف همزمان ال دي و رازيانه با هم بد هست يا خوب؟ امروز حدودا روز پنج پري هستم و از روز اول ال دي خوردم اگه بخوام رازيانه رو شروع كنم از كي بايد شروع كنم؟ عرقش بهتره يا دمنوشش؟ اگه راهكار خوبي براي كيست داريد بگيد لطفا🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کیستی تا بحال با ال دی رفع نشده کیست تو هم رفع شه . رازیانه و سیاهدانه و ختم سفید و افسنطین و.... از عطار بگیر دم کن مثل چای تو روزای پریودت بخور معجزه میکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مصرف همزمان با ال دي نظم ال دي رو به هم نميزنه؟ دمنوشش بهتر از عرقشه؟

نه کاری باهم ندارن فقط صبح ناشتا یه فنجون بخورشب قبل خواب یکی دیگه بانبات دم کن بهتره

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
نه کاری باهم ندارن فقط صبح ناشتا یه فنجون بخورشب قبل خواب یکی دیگه بانبات دم کن بهتره

من يه مشكلي دارم همين كه رازيانه بخورم پريود ميشم ميگن بايد همراه با بومادران بخوري نميدونيد علتش چيه؟ همراه با بومادران بخورم؟

عرق فِراسیون بگیر بخور کیست رو آب میکنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من یه بار یه کیست ۴ سانتی داشتم رفتم دکتر ال دی بهم داد رفتم پیش یه متخصص دیگه گفت ال دی به هیچ عنوان نخورین! قرص روکین واسم تجویز کرد کیست ۴ سانتیه که اب شد هیچ، تنبلی تخمدان هم داشتم تخمدانام پر از کیست ریز، اونا هم خوب شد تا یک سال با همین یه بسته قرصی که خوردم پریودیام منظم شده بود

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
من يه مشكلي دارم همين كه رازيانه بخورم پريود ميشم ميگن بايد همراه با بومادران بخوري نميدونيد علتش چي ...

واقعیتش نمیدونم شایدرحمت خیلی گرمه ازکسی که توطب سنتی مهارت داره بمرس

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞