2777
2789
عنوان

عروسیمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 41 پست
بس دلم پره چقد غلط املایی نوشتم

حالا اينجوري ميگن ولي ميان

خونواده شوهر اگه عروسي رو زهر نكنن كه خانواده شوهر نيستن

شما باسياست برخورد كن و چيزي نگو اونا بخاطر پسرشون حتما ميان مطمئن باش

ديگران راقضاوت نكنيم.

برای منم چهارشنبه بود.برات صلوات میفرستم عزیزم.منم مادرم عروسیم نبود خیلی سخته عزیزم.امیدوارم مشکلت حل بشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اومدن و نیومدنشون مهم نیس.چون تا آخر عمرم دورشون خط کشیدم.میترسم بعدش شوهرم بره پیششون و بیار ...

شوهرت رو به مرور اگاه كن. بگو هر كي عروسي من نياد ديگه نه پام رو خونش مي ذارم و نه اونا حق دارن پاشون رو خونم بذارن. در ضمن  ناز همسرت رو نكشيا! نترس اون غصه نمي خوره. خودت رو طلبكار نشون بده

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
برای منم چهارشنبه بود.برات صلوات میفرستم عزیزم.منم مادرم عروسیم نبود خیلی سخته عزیزم.امیدوارم مشکلت ...

ممنونم عزیزدلم.از دعای دل پاک شما.خدا یه نگاهی هم‌بمن بکنه😔

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
حالا اينجوري ميگن ولي ميان خونواده شوهر اگه عروسي رو زهر نكنن كه خانواده شوهر نيستن شما باسياست بر ...

درسته ازشون متنفرم.ولی خداکنه بیان.😔

ممنونم عزیزدلم.از دعای دل پاک شما.خدا یه نگاهی هم‌بمن بکنه😔

ببین باید کلا بیخیال باشی.من خودم کلی مشکل داشتم برای عروسی.باور کن تو راه تالار انقدر عصبی بودم میخواستم مراسم رو بهم بزنم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

ایشالا خوشبخت باشی عزیزدلم ❤❤

برات ده تا صلوات فرستادم 😘😘

میشه شماهم برای من دعا کنی برای خوشبختیم و رسیدن به حاجاتم مرسی میشم 😍❤

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

درسته ازشون متنفرم.ولی خداکنه بیان.😔

شك نكن كه ميان

فكر كن يه درصد كه ببخشيدا واسه فضولي و سردراوردن و اينا نيان

اينا رو بهانه ميكنن دعوا راه بندازن حرص خودشونو خالي كنن و بيان قيافه ميگيرن يكم

يه وقت سر اين موضوع غصه نخوريا

ديگران راقضاوت نكنيم.
ایشالا خوشبخت باشی عزیزدلم ❤❤ برات ده تا صلوات فرستادم 😘😘 میشه شماهم برای من دعا کنی برای خوشبخت ...

چشم عزیزممم.حتمممما. برات سوره حمد و ده تا صلوات فرستادم.ان شاءالله به خواسته دلت برسی