2777
2789
عنوان

عروسیمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 41 پست

چ اشکال داره خوشبخت باشین عزیزم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

به درك كه نميان. الان كلي بهانه داري تا اخر عمر، مي زني توسرشون. چه بهتر. عزيزم تو جشن عروسيت حدود الهي رو رعايت كن، بهت قول خوشبخت خواهي شد و اونا تا اخر عمر پشيموني مي كشن....

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظاهرمو شاد نشون میدم.شوهرمم طفلکی کارا رو میکنه ولی ته دلش غمگینه😔

ان شاالله که بخوبی مراسماتو میگیرین

برا منم دعا کن ☺☺

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
خب دیگه۴۰گذشته

نمیدونم هرچی خیره برات همون پیش بیاد پیشاپیش تبریک انشاالله صد سال به پای هم پیر بشین 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
من ظاهرمو شاد نشون میدم.شوهرمم طفلکی کارا رو میکنه ولی ته دلش غمگینه😔

طوری نیس

دیگه شما انتخاب کردی بری سر خونه زندگیت

فققققط وقتی آنقدر خانواده اش خل وضع هستن حواست باشه اصصصصلا جلو شوهرت غر نزنی و ابدا فشار بهش نیاری اون خودش الان غم داره اینجوری کلافه میشه کوفت جفتتون میشه بعدم دعوا میشه 

سکوت کن و شاد باش

نه عزیزم وقت خوبیه ایشالا که خوشبخت بشید خدا هم پدر مادرایی که الکی دل بچشونو میشکنن به راه راست هدا ...

الهی آمین.ممنونم عزیزم.بهم انرژی دادی.واسم دعا کن🌷🌷😢

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
نتونستیم.مخصوص اینکارو میکنن😔میشناسمشون

ای بابا انشاالله خودشون پشیمون میشن میان  غصه نخور گلم 

به درك كه نميان. الان كلي بهانه داري تا اخر عمر، مي زني توسرشون. چه بهتر. عزيزم تو جشن عروسيت حدود ا ...

برا من اومدن و نیومدنشون مهم نیس.چون تا آخر عمرم دورشون خط کشیدم.میترسم بعدش شوهرم بره پیششون و بیارتشون خونه من مهمونی.اونوقته که میخوام خودمو جر بدم

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹

اها ببخشید من فک کردم منظورت از چهار شنبه هفته ی دیگست واسه همین گفتم دقیقا میشه بعد چهلم امام حسین تعجب کردم پس من اشتباه کردم شرمنده ،پس خیلیم عالیه