2777
2789
عنوان

همسایه مشکوکمون مرد

718 بازدید | 22 پست

سلام. 

یادتون یه همسایه داشتیم مرد مجرد و روابط نامشروع داشت. 

خواستم خبر بدم مرد بیچاره. 

شب جمعه این هفته ناکام موند 😐

رفتم با همسرم مراسمش. 

کل مراسم رو دوست دخترش میچرخوند. 

همه ام فقط به اون تسلیت میگفتن. 

خوبه به ۱۱۰ زنگ نزدم بنده خدا عمرش به دنیا نبود خوبه عشق و حالش رو کرد.

اما مرگش یکم مشکوک. 

دوتا برادر با هم تو خونه سکته کردن. 

هر دو مجرد تو یه خونه زندگی میکردن. 

داداش کوچیکتر دو روز زودتر فوت کرده.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1738722/همسایه-مجرد-و-روابط-مشکوک?postId=58006871

وا چه عجیب بوده مرکشون

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرم گفت خدا بیامرز جنب و جوشش زیاد بود 😂

😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

استاتر  احتمالن چیزی خوردن  سنگوب کردن چون گفتی اهل مست و اینا بودن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)