2777
2789
عنوان

زندگی با یه خانواده روانی

856 بازدید | 30 پست

مادرشوهر و پدر شوهر من بسیار بیکار و وسواسی و دنبال شر هستن ! مثلا یه خبر می خونن سریع به شوهرم زنگ می زنن می گن بچه تومهد کودک فلان نشه بعد یهو می رن تو مهد کودک ! دنبال بچه اصلا برنامه ای هم نداشتن از قبل یا یهو می چسبن به بچه من ! یا پیله می کنن باید مهد رو عوض کنی ! همش دنبال حس مالکیت هستن ! انگار بچه ما ابزار اونهاس و اونها باید براش تصمیم بگیرن ! تا یه مدت همه چیز درست خودم می افته و می خوام نفس بکشم نمی ذارن !

خیلی بیکار و روانی هستن به نظر من باید قرص مصرف کنن یه هفته نمی تونن تو حال خودشون باشن و به ما گیر ندن ! تا من برم خونه فامیلام زودی می ترسن می چسبن به بچه نکنه به فامیل من وابسته بشه !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید نگرانن..از دوست داشتن نوشونه.

نگران وسواسی ! الکی فکر شوهرمو خراب می کنن صبح زنگ زدن واکسن شپش اومئه ! یه مدته هی تو گوش شوهرم خوندن می ره مهد شپش می گیره ! اعصاب منو خرد کردن 

خدا شفا بده  بهشون رو نده  بهشون بگو مشکلتون چیه!!! بگو من خودم مادرم میدونم چیکار کنم& ...

وای این قدر به مادرم حسودی می کنه ! حاضره بمیره من اینو بهش نگم مادرم هر روز پسرمو می بره و می یاره از زیر زبون بچه این قدر حرف می کشن و می ترسن پسرم اونو بیشتر از اینا دوست داشته باشه 

مردم زدن به سیم اخر این رفتاریه اخه واقعا چی می کشی شما؟ حالا حرص نخور عزیزم وقتی میبینیشون یاد این بیوفت که اونا مریضای بیمارستان روانی ان ادا اطوارشون واسه اونه عجیب غریبه خنده ات بگیره. بذار کودک درونت فعال باشه خودش همه کارا رو واست ردیف میکنه

مردم زدن به سیم اخر این رفتاریه اخه واقعا چی می کشی شما؟ حالا حرص نخور عزیزم وقتی میبینیشون یاد این ...

دو تا پسراش طلاق گرفتن این قدر دلشون می خواد کرم بریزن ما هم جدا بشیم ! 

اره به نظرمنم وسواس فکری دارن دست خودشون نیست هم شمارو اذیت میکنن هم خودشون

هر روز یه چیزی می گن ! یه روز می گه تغذیه تون خوب نیست بچه کم هوش می شه ! در صورتی که من خیلی خودم وسواس دارم رو این چیزا یه روز می گه آمپول می یارن می زنه به بچه ها تو مهد 

وای نمیشه یه جوری خیالشونو راحت کنی؟؟

نباید برم سرکار باید صبح تا شب بمونم خونه خونه مادرم و فامیلامم نرم ! یا خونه باشم یا خونه اینا ! پارک هم دوست ندارن ! هر جا بریم توش حرفه 

دو تا پسراش طلاق گرفتن این قدر دلشون می خواد کرم بریزن ما هم جدا بشیم ! 

بگو شما از اولم غیر اجتماعی بودین اگه نمی تونین با ادما بسازین این دیگه مشکل شماست ( حالا من گفتم ولی شما بهشون نگو 😒) پس حواست باشه عصابنیت نکنن 

. که شگردشون همینه. بگو حالا طلاق اینا رو گرفتین یه افریته هایی میان سراغتون حق قبلیا رو ازتون میگیرن. نه شب شب میمونه نه روز روز میمونه

بگو شما از اولم غیر اجتماعی بودین اگه نمی تونین با ادما بسازین این دیگه مشکل شماست ( حالا من گفتم ول ...

کلا همش دنبال دعوا و شر هستن هر دعوایی با شوهرم کردم شروع کننده اش اینا بودن بعد خودشونو می زنن به مظلومیت می گن تو رو خدا دعوا نکنید یه مدت که بیکار می شن شروع می کنن ! اصلا نمی تونن بسازن ! از مهد کودک بیزارن