2777
2789
عنوان

بردن دل شوهرم

9091 بازدید | 64 پست

سلام دوستان عزيزم به كمكتون نياز دارم دوستان من شوهرم شيطنت كرده بود البته با دختره يه هفته دوست بود تلفني و دو سه بارم همو ديدن..بعد ايكه از خونه بابام بيرونش كرد كرايه خونرو داد و ز زد به صاحبكارمًگفت خانوممو دوس دارم ميخوام زندگيكنم الان ٤ روزه اشتي كرديم اومديم خونمون.فقط خيلي تو خودشه منم ديگه به روش نميارم قضيرو باهام سرسنگينه.ميخوام دوباره اون صميميت بياد بينمون.ميشه راهكار بدين چيكار كنم چطوري باهاش رفتار كنم.اين رو منم تاثير گذاشته و دايم تو خودمم ميخوام جو خونرو شاد كنم دوباره.شبا پيش هم ميخوابيم ولي پشتشو ميكنه بهم.البته شب اول تا صب بغلم كرده بود.خواهشا دوستانمن عاشق زندگيمم ميخوام بسازم زندنيمو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قديما خجالت ميكشيدن از كارشون الان طلبكارن😆

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اون باید بیاد سمت شما بند و اب داده شما میری سمتش جالبه

نه عزيزم منم كوتاهي كردم بي محلي به زندگيم نميرسيدم اونم اينكارو كرد چيزي نبود بينشون بعدم پشيمون شد خودش

ولی اگ خیانت کرده اصلا محلش نزار اون باید معذرت خواهی کنه تا اشتباهشو دیگه تکرار نکنه وگرنه تحویلش بگیری بازم همونه خدایی نکرده

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
ای خدا اون خیانت کرده بعد دو قورتو نیمش باقیه خودش سر سنگین گرفته اون وقت تو می خوای خودتو بکشی تا د ...

اين خاري نيست زندگيمو دوس دارم و منم كم گذاشته بودم جاهايي..اون خودش پشيمون شد برگشت ادم جايز الخطاست.

یه روزی یه ساعتی که میدونی وقتش آزاده و حال صحبت کردن داره یه نسکافه ای چیز کیکی آماده کن و خودتو خوشگل کن بشینین باهم نسکافتونو بخورید و بعد خیلی آروم و محبت آمیز باهاش حرف بزن

خیلی راحت حرف دلتو بهش بگو

بگو که میخوای زندگیت مثل سابق عاشقونه باشه و اینکه خیلی دوسش داری

بگو بیا همه تلخیارو فراموش کنیم و برا هرچه بهتر شدن رابطه و زندگیمون تلاش کنیم

این حرفارو خالی خالی نگیا

دستشو بگیر تو دستت با محبت نگاش کن بهش لبخند بزن

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
 منظورتو متوجه نشدم عزيزم

وقتی شوهرت و بخشیدی دیگه فقط بفکر زندگیت باش روحیات رو ببر بالا به گذشته فکر نکن 

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم