2777
2789
عنوان

يه سوال راجع به استخاره

63 بازدید | 6 پست

بچه ها من استخاره كردم تا روز تولدم يه اتفاقي كه تو ذهنمه ميوفته يا نه خيلي خوب اومد ايا استخاره من درست بوده؟

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

عزیزم استخاره که فال حافظ نیست هرچی میشه بری یه استخاره هم بگیری😅😅😅😅

استخاره برای زمانیه که شما بخوای تصمیمی بگیری ولی بین چند مورد نتونی انتخاب کنی، باز بری با افراد آگاه مشورت کنی خودت فکر کنی همه جوانب رو بسنجی ولی به نتیجه ای نرسی. در واقع استخاره مربوط به زمانیه که از طریق علم بشر نتونی به نتیجه ی مشخصی برسی و نتونی تصمیم بگیری اونوقت باید استخاره بگیری

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

خیر..استخاره فقط در رابطه با انجام دادن یا ندادن کاری که مردد هستی قبوله گلم

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه استخاره اینطوری درست نیست که

درمورد معامله ای چیزی که نمیدونی درسته یاغلط خوبه

که همووونم خیلیا قبول ندارن بنا به تجربه هاشون که درست درنیومده

واسه ازدواج که کلا اشتباهه