2777
2789
عنوان

بچها جبهه نگیرید تو روخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی تو هم شوور داری هم با یه اقایی در ارتباطی که واسه بچت چیز میخره بعد ب اقاهه هم میگی پدر بچه خوشش ...

😣🙄😃🤣🤣😂😂 عزیزم چقد بد گرفتی ،لطفا ی بار دیگه بخون چی نوشته

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

اگر خواهر تونه که چیزی بهش نگو

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
شما بگو من دوست ندارم مهمان میاد خونه من با خودش خوراکیشو بیاره ایشالله اومدیم خونه خودت اونجا پذیرا ...

میگم   امروز اجازه ندادم  ببرمش بیرون  بعد میزاره کیفش میگه واس خودمه   دخترم ببینه میخواد

😤

مگه میشه بدون هیچی بیان خرج طرف کنن؟؟؟ در راه رضای خدا  ساپورتش میکنن؟؟؟؟😑😑😑

والا  این پول از گوشت سگ نجس تره...

خیلی راحت بگو از نوع پول درآوردنت خوشم نمیاد برای ما چیزی نخر، شکم بچه که رودرواسی نداره ، پول حرومه عزیزم خجالت نکش اصلا

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

عزیزم اعتقاد هر کس برای من قابل احترامه. ولی اگر شرعی میخواهی بدونی جوابش اینکه چون رابطه شما حرامه هر چیزی که از پس این ارتباط بیرون بیاد حرامه. این رو من قبلا از دفتر مسائل شرعی پرسیدم. ولی تعجب میکنم چطور برای لقمه انقدر حساسیت نشون میدی ولی راحت ارتباط داری؟ البته من نمیدونم ارتباطتون چیه و در چه حدیه و به چه منظوری. 

میگم   امروز اجازه ندادم  ببرمش بیرون  بعد میزاره کیفش میگه واس خودمه   دخ ...

یکی از دوستان جواب خوبی داد گفت نیاز به کنکاش تو درامد مردم نیست بالاخره از پدرشم خرجی میگیره دیگه شاید کلا خرید شما رو از اون پول میکنه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
بنظر منم وقتي ميدوني حرومه گرفتنش ايراد داره وقتي نميدونستي اشكال نداشت

منم دوست ندارم  بخدا ب شوهرم میگم تو برخورد کن  میگه  چکار داری  خوب یچیزی گرفته  دیگه نمیتونم  بگم

ی تماس بگیره ۴تا دروغ میگه  پول میریزن

و پشت بندش ب یکی دیگه  و یکی دیگه  .... همه انلاین میریزن😂😂😂