2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها خیلی خواستگار دارن بعضی ها نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که پدر مادر و خاله براشون تبلیغات میکنه معمولا خیلی خواستگار دارن. کمیت خواستگار مهم نیست کی ...

دقیقا منم میخواستم بگم. معرفشون زیاده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ربطی نداره من بادخترخالم شرایط یکسان ولی اون خاستگار زیادهمه دهاتی هنوزم ازدواج نکرده من خاستگار خیلی کمترداستم ولی همسون ادم حسابی بودن  

بنظرم ربط به بخت و‌پیشونی ادم داره

من کلا ادم خوشبختی بودم الانم همینطور فکر میکنم چون دلم پاکه برای اونه

دعا کن اونیکه ماله تو هست بیاد چه کار به تعدادش داری 

من به خاطر شغل پدرم خیلی داشتم از اول دبیرستان و خیلی هم بد بود 

چون همه جا تو چشی باید هی مراقب باشی 

اصلا نمیتونی بچگی و شیطونی کنی

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی

خانواده خیلی تاثیر داره

و رفتار خود دختر

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

ظاهرخانواده آداب معاشرت خود دختر سرشناسی پدرومادر محبوب بودنشون بعضصی دختراخیلی سروزبون دارن زرنگن تودل برومیکنن خودشونو تحصیلات سطح اجتماعی اینکه دختره باید توجامعه باشه تودید باشه اندامم خیلی مهمه نمیدونم خیلی چیزا

چنتا نکته  زیبایی،پاکی و حیا داشتن، اصالت خانوادگی،خوش اندامی،شیک پوشی،سر و زبون داشتن،مؤدب و بافرهنگ بودن تحصیلات و هنرمندی ،اجتماعی بودن خودش و پدر و مادرش ،هرکی بیشتر از اینها داشته باشه خواستگاراش بیشترن

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل