2777
2789
عنوان

مشاوره ژنتیک برای علت سقط

221 بازدید | 14 پست

دوستان شما بعد سقط برای پیگیری علت سقط پیش کدوم مرکز ژنتیک رفتید؟ 

مرکز ژنتیک خوب که تیم خوبی داشته باشه میشناسید توی تهران؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بتازگی رفتید؟تیمی بود کارشون؟ چون من شنیدم دیگه اونجا فعلا مشاوره ژنتیک ندارن

تقریبا یک ماهه پیش بود نه تیم نبودن فرستادن پیش یه نفر که دکتر ژنتیک بودن و مشاوره دادن بهمون

تقریبا یک ماهه پیش بود نه تیم نبودن فرستادن پیش یه نفر که دکتر ژنتیک بودن و مشاوره دادن بهمون

و اینکه هزینش چقد شد و اگه میشه بگید چه آزمایشی بهتون دادن ممنون میشم جواب بدید 

اره مشاوره خوبی دادن به ما....شما تو چه موردی میخواید برید؟

دوستمه میخواد بره علت سقط رو پیگیری کنه کورتاژ کرده بعلت تشکیل نشدن قلب

و اینکه هزینش چقد شد و اگه میشه بگید چه آزمایشی بهتون دادن ممنون میشم جواب بدید 

من واسه بیماریه چشم دخترم دکترش آزمایش ڗنتیک داد که بفهمم کدوم ژنش درگیره اون موقع که رفتیم گفتن ۵ نیم میلیون تا چند روز پیش که دوباره پرسیدیم ٧ میلیون شده بود

دوستمه میخواد بره علت سقط رو پیگیری کنه کورتاژ کرده بعلت تشکیل نشدن قلب

از مشاوره ژنتیک زینلی و ابن سینا وقت گرفته ولی مردد بود کدومو بره ولی مثل اینکه اینا خوب نیستن

من واسه بیماریه چشم دخترم دکترش آزمایش ڗنتیک داد که بفهمم کدوم ژنش درگیره اون موقع که رفتیم گفتن ۵ ن ...

اها عزیزم ایشالله که مشکلتون بزودی حل شه 

من چون تاپیکم راجع به سقط بود فکر کردم شما هم..

انشالله مشکلتون حل شه و دخترتون سلامتی کاملشو بدست بیاره