2777
2789

سلام

من برا سونوگرافی ان تی پیش مهدی پایدار نوبت دارم همراه میذاره بیاد تو؟؟؟؟ میگن یکم بداخلاقه. و اینکه احتمالی هم جنسیت نمیگه درسته؟؟؟ کسی رفته پیشش؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ اخه دکترم معرفی کرد گفت بین ویولت ادیب و مهدی پایدار یکی رو برو 

ویولت اصلا همراه نمیپذیره و خیلی هم پولکیه برو همون‌محمد مهدی پایدار عالیه جتسیت هم خوب میگه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

سلام عزیزم،اطلاعی ندارم از ایشون

اما بهتره برای سونو های بارداری بری پیش پریتانولوژیست،ک تخصص طب مادر و جنین هستن

مثل دکتر وفایی ک عالیه،یا دکتر رحیمی راد ملاصدرا۹ مطبشه،یا دکتر مریم یزدانی روبرو بیمارستان شهید فقیهی

دکتر اسدی ،و دوتای دیگم ژنتیک پزشکی میشینن

امیدوارم بارداریت ختم ب خیر بشه و نی‌نی‌تو صحیح و سالم بغل کنی

خب گلم دکترا پورسانتی کار میکنن😊

فک کنم همینطوره خخ از شهرستان میخوام بیام دلم میخواست همسرم هم باهام بیاد تو جای دیگ نوبت داشتم اما دکترم گفت یکی از این دوتا برو بهتره

سلام عزیزم،اطلاعی ندارم از ایشون اما بهتره برای سونو های بارداری بری پیش پریتانولوژیست،ک تخصص طب ما ...

اخه اینا متخصص زنان هستن و رادیولوژیست نیستن و دکترای دیگه سونوشون رو قبول نمیکنن میگن باید بری پیش متخصص رادیولوژی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍