2777
2789

اگر قوانینی رو تو خونه و زندگی زناشویی گذاشتید و روش حساسیت دارید بگید.

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
از بیرون میایم دستامونو بشوریم 

با لباس بیرون رو مبلا نشینیم 

دستامونو تو ظرفشویی نشوریم 

به هم دروغ نگیم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی هر قانونی گذاشتم شوهرم لهش کرد 😒😒

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

لازم نیست کل ماجرا بگیم ولی هر چی می گیم راست بگیم

من تا حالا به این قانون وفادارم و شوهرمم زیاد پاپیچش نمی شم ولی می دونم درباره موضوعی اگه حرف بزنه راست می گه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

از بیرون میاییم لباسامونو سرجاش بزاریم

لباسای کثیف روبندازیم توی سبد رخت چرک

هرکی آب میخوره از بطری دوباره پُر کنه بزاره توی یخچال

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...