2777
2789
عنوان

باردارا کمک فوری

204 بازدید | 27 پست

بچه ها من زیر شکمم درد میکرد  و تکرر ادرار داشتم دکترم احتمال عفونت ادراری داد سفالکسین برام نوشت الان چندروزه میخورم تکرر ادرارم تغییر نکرد با نشستن و جابجا شدن بازم دردام هست حالا گفتم شاید اینا علایم بارداری باشه و عفونت نباشه چون اوایل باردادی ازمایش دادم منفی بود 

سوال اینجاست الان دو روزه بعضی مواقع ادرار میکنم بعد تخلیه ، ادرارم چکه میکنه😐ولی دردو سوزش ندارم .یا به زیر شکمم فشار میاد و اینا احساس ادرار پیدا میکنم😢اگه عفونته پس چرا با قرص خوب نشده؟..چرا بعد تخلیه ادرارم چکه میکنه؟؟😢😢😢😭😭😭😭

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

۸ هفته هستم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

به نظرم طبيعيه چون رحمت داره بزرگ ميشه به مثانه ات فشار مياد

ولى اگه دردت زياده يه سونو بده كه خيالت راحت شه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واشرت خراب شده چکه میکنی.باید واشر عوض کنی

خدا نکشتت😂ولی استرس دارم😔میترسم

به نظرم طبيعيه چون رحمت داره بزرگ ميشه به مثانه ات فشار مياد ولى اگه دردت زياده يه سونو بده كه خيال ...

نه دردم خییلی کمه در حد یه تیر کشیدن ساده.و لگنم درد میکنه که اونم بخاطر تحرک زیاد یا نشستن طولانی مدته

نه دردم خییلی کمه در حد یه تیر کشیدن ساده.و لگنم درد میکنه که اونم بخاطر تحرک زیاد یا نشستن طولانی م ...

پس چيزى نيست يه كم استراحت به خودت بده انشالله ١٦ هفته رو رد كنى يه كم اوكى شى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

دکتر بدون نوشتن آز چرا سفالکسین داد؟تکرر ادرار که طبیعیه و همچنین شکم درد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

اگر رنگ ادرارت زرد پررنگه و بو هم میده احتمال عفونت هست

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خدا نکشتت😂ولی استرس دارم😔میترسم

خوشم میاد با جنبه ای😘

انتظار داشتم بیای دعوا کنی ک چرا شوخی میکنی و موضوع جدیه و اینا😉

انشالله چیزی نباشه و زودتر برطرف شه

من تجربه ای ندارم ک بتونم راهنماییت کنم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
دکتر بدون نوشتن آز چرا سفالکسین داد؟تکرر ادرار که طبیعیه و همچنین شکم درد

اخه ترشح زرد رنگ و زیادم داشتم گفت این هم اونو پوشش میده هم اگه احتمالا عفونت ادراری داشته باشی

اگر رنگ ادرارت زرد پررنگه و بو هم میده احتمال عفونت هست

نه نیست اصلا

دکتر من از اول بارداریم همش میگفت ترشحات طبیعیه فقط سوزش و خارش ملاک عفونت بود براش

دکتر من از اول بارداریم همش میگفت ترشحات طبیعیه فقط سوزش و خارش ملاک عفونت بود براش

اخه زرد بود و بعضی مواقع هم تیره تر که الان شکر خدا بهتر شد

به نظرم طبيعيه چون رحمت داره بزرگ ميشه به مثانه ات فشار مياد ولى اگه دردت زياده يه سونو بده كه خيال ...

سلام عزیزم ، یادمه روزای اولی که تو نی نی سایت عضو شده بودم هی ناله میکردم که چرا باردار نمیشم و تو هم دلداری میدادی ، الان یه لحظه پروفایلتو دیدم یادم افتاد خیلی وقته ندیده بودمت ، خیلی خوشحال شدم و گفتم بهت بگم بالاخره باردار شدم خدا ایشالا قسمت همه بکنه این حس خوبو ❤❤❤

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘