2777
2789

من دیروز دوتا جنین انتقال دادم دردی چیزی نداشتم ولی از نیمه های شب خورده درد داشتم تا الان که درد دل شدید گرفتم و انگار شکم و دور نافم دارن تیر می کشن . با هر نفس درد رو احساس می کنم و وقتی تکون می خورم دردشدید احساس می کنم . اون قدر درد دارم که دولا دولا میرم دستشویی

کمکم کنید ....بنظرتون چم شده؟

فکر می کردم بخاطر غذاهای بیمارستان سردیم کرده ولی هرچی نبات داغ و خرما می خورم بهتر نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکترت تماس بگیر ... خرما و نبات گرمیه .... مواد گرمی رو کم کن ... هر روز هم نشاسته بریز تو آب سرد بخور 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
با دکترت تماس بگیر ... خرما و نبات گرمیه .... مواد گرمی رو کم کن ... هر روز هم نشاسته بریز تو آب سرد ...

فکر می کنم از بس سردی ونشاسته خوردم این جوری شدم ، اخه خودم سرد مزاجم اصلا میونه خوبی با سردی ندارم

فکر می کنم از بس سردی ونشاسته خوردم این جوری شدم ، اخه خودم سرد مزاجم اصلا میونه خوبی با سردی ندارم

من فکر میکنم یکم استرس داشتی رحمت منقبض میشه درد داری ... شاید هم لانه گزینیه .... منم روز ۹ انتقالم گاهی اوقات انگار از تو رحمم به دیواره ها چنگ میزنند ... استراحت کن ... روده به رحم نزدیکه شاید این دردهات برای حرکات روده ای باشه ... ان شا الله دامن هممون با این همه استرس و درد و هزینه و تلاش سبز بشه

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
من فکر میکنم یکم استرس داشتی رحمت منقبض میشه درد داری ... شاید هم لانه گزینیه .... منم روز ۹ انتقالم ...

من گرمیجات و خرما خوردم و تا فردا صبحش کم کم خوب شدم ... اخرش نفهمیدم.چی بود ولی هرچی بود خداروشکر رفع شد

من امروز روز چهار انتقالم ... 

ان شاالله به خاطر اون دل دردا نی نی هام پایین نیومده باشن و هممون مامان بشیم