2777
2789
عنوان

من از شوهرم ......ترم😢😢😢😢😢

2492 بازدید | 60 پست

نميدونم اينجا چقدر ميشه راحت حرف زد. ولي واقعا حرفهايي هست كه با هيچ كس نميشه زد.حتي مشاوره رفتم.ولي روم نشد بگم.اينجا يه عالمه ازم هست ولي در واقع هيچ كس نيست.....چون كسي منو نميشناسه.بچه ها من خيلي خيلي از شوهرم گرم ترم. يعني اكثر مواقع تو تنهايي دلم ميخواد فيلم ....ببينم....انگار شيطون مياد سراغم....نميدونم.... واقعا دوست ندارم اينجوري باشم.... تو رو خدا اگر واقعا اين مسئله راهي داره براي كم تر شدن راهنماييم كنيد.خيلي سختي ميكشم.همش مثل يه شخص دوم اين احساس تو تنهايي مياد سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میترکی

چند سالته؟ چند وقته عروسی کردی؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

هر شب با همسرت رابطه داشته باش گلم بهش بگو من نیاز دارم..شما زن و شوهرید باید به هم نیازاتونو بگید...گرمیجات زیاد بده بخوره..

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤

ی قانونی وجود داره ب اسم ۲۱ روز اگ اشتباه نکنم ک این قانون میگ اگه شخصی کاریو ۲۱ روز پشت سرهم انجام بده یا نده میتونه اونو ترک کنه

نصفِ‌اینایی‌که خداروقبول‌دارن،خدا‌قبولشون‌نداره

چیزای سرد مثل کاهو بادمجان برنج ماکارونی ماست زیاد بخور مثل آب رو آتیش

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️