2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست

من خودم انقدرمنفی دیدم تاپیک بیبی چک مثبت که میبینم کلی ذوق میکنم واقعاکه خیلی سخته من که شروع به اقدام کردم همه هی حامله شدن حسرت منم هی بیشترشدخیلی دلم شکسته خداایشالله دامن همه ی منتظراروسبزکنه خداکنه هیچ کس منتظرنمونه بدترین دردانتظاره

میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها چند روز عقب انداختزن.من ۵روز.به نظرتدن برم از.بی بی چک منفیه

میخوای برو بده عزیزم امیدوارم مثبت باشه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
فدات بشم 

ببین خیلی دلم شکست با تاپیکت، از ته دل از خدا میخوام ب زودی دلت شاد شه ولی یه بچه ساااالم و صاالح یکی ک باعث افتخارت بشه و هر وقت نگاهش میکنی قند تو دلت اب شه ب حق علی اصغر حسین🙏🙏🙏🙏🙏

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

عزیزم این چه حرفیه که بخوای حسادت کنی من که خودم بچه دارم ولی همسایمون هشت ساله بچه دار نمیشه وقتی میبینمش دلم میگیره میگم نکنه بچمو میبینه دلش بخواد کمتر میرم پیشش بخدا فقط بخاطر اینکه غصه نخوره ولی هر وقت میگه بهرادو بیار بدو میبرم پیشش همیشه میزارمش بغل اون ایشالا همه کسایی که منتظر نینین بزودی مامان بشن 

خودت باش😎مگه خودت چشه 

الهی آمیییین منم بعد فوت بچه اولم یکسال و چن ماه این رفتارا رو دیدم کسانی ک بامن زایمان کرده بودن حتی نمیزاشتن من بچشون رو بغل کنم البته منم کشته مرده بچهاشون نبودم ولی مثلا یادمه یکی از اقوام خیلی نزدیک باباش فوت شده بود این بچه اخریش ۱۰ روز از پسرمن کوچیکتر بود مونده بود تو خاک گریه میکرد رفتم بغلش کنم تصور کن مامانش و اینا همه عش گریه تا دید بغل منه اومد گرفتش هی عکسای وضعیتاشون زخم زبون زدنا خلاصه ک خیلی دلم شکست ولی لطف خدا شامل حالم شد و الان ۴ ماهه باردارم همیشه دعام اینه ک همه کسانی ک بچه میخان خدا بهشون بزودی زود بده اوناییم ک حاملن بسلامتی و دلخوش زایمان کنن نی نی سالم بیارن ۱۲۴ هزارتا صلوات دارم واسه این نیتم میفرستم لطفا واسه دخترمنم دعا کنین سالم دنیا بیاد.ممنونم

من خودم انقدرمنفی دیدم تاپیک بیبی چک مثبت که میبینم کلی ذوق میکنم واقعاکه خیلی سخته من که شروع به اق ...

می دونی سختر از اون اینه که کسی به خودش این اجازه رو بده که فکر کنه تو حسودی این بیشتر منو میسوزونه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
الهی آمیییین منم بعد فوت بچه اولم یکسال و چن ماه این رفتارا رو دیدم کسانی ک بامن زایمان کرده بودن حت ...

عزیزم 

ان شاالله به سلامتی نی نی خوشگلت به دنیا بیاد 

بعضی از مردم شعور کافی ندارن اشکال نداره 

الهی آمیییین منم بعد فوت بچه اولم یکسال و چن ماه این رفتارا رو دیدم کسانی ک بامن زایمان کرده بودن حت ...

عزیزز  دلم با تمام وجودم درکت کردم منم وقتی پسرم فوت شد از این رفتارا زیاد دیدم بعضی هاشون فک میکردن ب من خوبی میکنن ک بچه هاشونو سمت من نمیارن ولی نمیدونستن ک دارن عذابم میدن الان 4 ساله ک میگذره امیدوارم خدا ب هر کی میده اول سالم باشه بعدم ازش نگیرتش🙏الهی ک شما هم ب سلامتی دخترتو بغل بگیری برای منم خیلی دعا کن مامان مهربون

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
من حس میکردم دیر نی نی دار بشم الانم 5 ماهه اقدام خداکنه فقط خیلی منتظر نذاره

ان شاالله به حق پنج تن زود نی نی دار بشی عزیزم انتظار سخته 

عزیزم ان شالله به زودی باردارمیشی. چند وقته اقدامی؟

مرسی عزیزم 

دو سالش گذشت

می دونی سختر از اون اینه که کسی به خودش این اجازه رو بده که فکر کنه تو حسودی این بیشتر منو میسوزونه

متنفرم ازاین طرزفکراخه چرابایدبه بچه توحسودی کنه اونم یه زنه احساس داره دوس نداره حسودی کنه و سره بچه توبلایی بیادحتماخودشون حسودن که فکرمیکنن همه مثل خودشونن

میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین
ببین خیلی دلم شکست با تاپیکت، از ته دل از خدا میخوام ب زودی دلت شاد شه ولی یه بچه ساااالم و صاالح یک ...

قربونت برم عزیزم ممنونم از دعای خوبت 

ان شاالله تو هم هر چی از خدا میخوای بهت بده 

خیلی گلی