2777
2789

سلام من تقرببا 7_8روز ک از تاریخ موعد پریودم گذشته,دو روز قبل و دو روز بعدش بی,بی چک استفاده کردم و منفی بود ,اما ب غیر از کمی ترشح سفید هیچ علایمی ن از,پریودی ن بارداری ندارم 

یعنی روز قبل موعد و یکم بعدش دل درد داشتم ولی دیگ همونم چند روز ندارم 

امکانش هست ک کیست داشته باشم؟؟و اینکه ماه قبل فریز شدم,برم سونو بشم الان مشخص میشه جفتش?ک بارداری کیست یا هر علت دیگ ,یا بی,بی چکایی ک زدم و منفی بود همونا درسته و صبر کنم هروقت ک شد پریود بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من دو روز قبل موعدم مثبت شد

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من ده روز بعداز اقدام بی بی چک زدم مثبت شد بیست روز مونده بود به پریودی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
واقعا؟ مگه میشه؟؟؟؟

من خیلی عجولم خواهر شوهرم گفت باید دوهفته از موعدت بگذره من ده روز بعداز اقدام زدم دیر مثبت شد انداختم سطل شوهرم درآورد دید یه هاله خیلی کم رنگ افتاده من باورم نمیشد مثبته بعداز یک هفته باز یکی زدم سریع مثبت شد هنوزم تا الان که بچم یه سالشه عکسشو دارم🤗

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من خیلی عجولم خواهر شوهرم گفت باید دوهفته از موعدت بگذره من ده روز بعداز اقدام زدم دیر مثبت شد انداخ ...

خوش ب سعادتت عزیزم

واقعا برام جالب بود

انشا... خدا کوچولوتو برات حفظ کنه

ی صلوات هدیه کنیم ب مادرای آسمانی

برامنم دوتا منفی شد بی بی م

دقیقا مث توعه علامتام

الان 6 روز گذشته منتظرم بشه ده روز برم آز

چون دقیق بودم قبلا سابقه نشدن ندارم جز بارداری

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...

بچه ها  منم روز موعودم بی بی چک هاله انداخت  ولی عصرش رفتم آز بتا دادم .منفی بود . آیا امیدی نیس ؟؟؟ هنوز پربود نشدم و قرص دوفاستون میخورم نکنه ب این علت هاله انداخته 😖

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹