2777
2789

کدومو انتخاب میکردین

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

دقیقا مشکل منم همینه هنوزم به توافق نرسیدیم من امارتمانی شوهرم میگه ویلایی😥

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آپارتمان

دلیلشو میگین

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

من خودم موندم 

ویلایی.  حیاط داره .در اختیار خودتونه.  ازار و اذیت همسایه کمتره.  اپارتمانی سخت تره.  خصوصا اگه تعداد واحدا بالا باشه. مدام رفت و امد هست . بچه ام که باشه بیشتر سرو صدا هست .من اپارتمانیم چون دو نفریم راضیم اما ویلایی دوست دارم .دلم تنگ شده برای حیاط . 

صد در صد ویلایی

هروقت دلت خواست میکوبی دراینده میسازی

خونه از بن مال خودته

اپارتمان اصلاااا وبه هیچ عنوان با ویلایی قابل قیاس نیست

اپارتمان رو فقط باید با اپارتمان مقایسه کرد😁😁😁

ويلايي صد در صد و بدون شك يعني توانايي خريد خونه ويلايي رو داريد و باز هم شك داريد😁 

اره خریدیم ولی باید بازسازی بشه 

ویلایی اگر رسیدگی شده و نوسازی شده، ترجیح میدم ولی اگر کلنگی باشه و اینا نه، اگر کفشدسرامیک شده، پنجره ها قدیمی نیست، بنا خوبه، پله ها سنگ شده و خیلی بلند نیست، آشپزخانه رسیدگی شده و اپنه و کابینت و کاشی و سرامیک آن عوض شده عالیه، ولی اگر همش بخواد یه جاش تعمیر لازم بشه، بدرد نمیخوره