خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
دقیقا مشکل منم همینه هنوزم به توافق نرسیدیم من امارتمانی شوهرم میگه ویلایی😥
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
ویلایی. حیاط داره .در اختیار خودتونه. ازار و اذیت همسایه کمتره. اپارتمانی سخت تره. خصوصا اگه تعداد واحدا بالا باشه. مدام رفت و امد هست . بچه ام که باشه بیشتر سرو صدا هست .من اپارتمانیم چون دو نفریم راضیم اما ویلایی دوست دارم .دلم تنگ شده برای حیاط .
ويلايي صد در صد و بدون شك يعني توانايي خريد خونه ويلايي رو داريد و باز هم شك داريد😁
اره خریدیم ولی باید بازسازی بشه
ویلایی اگر رسیدگی شده و نوسازی شده، ترجیح میدم ولی اگر کلنگی باشه و اینا نه، اگر کفشدسرامیک شده، پنجره ها قدیمی نیست، بنا خوبه، پله ها سنگ شده و خیلی بلند نیست، آشپزخانه رسیدگی شده و اپنه و کابینت و کاشی و سرامیک آن عوض شده عالیه، ولی اگر همش بخواد یه جاش تعمیر لازم بشه، بدرد نمیخوره