2777
2789

کدومشون بهتره خواهشا فقط هر کی تفاوت این دو تا رو میدونه زودتر بهم بگه چون دوقلوهام بدجوری وزنشون پایینه 5 روزه بدنیا اومدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم دوقلوهاي منم زود ب دنيا اومدن ٣٣هفته و وزنشون زير ٢بود بهترييين انتخاب پي دي اف هست تا وقتي به ٣كيلو برسن عاااليه تفاوتشم ي سري ويتامين هاست كه بيشتر داره و انرژيش هم بالاتره كه واسه وزن گيري خيلي خوبه ، بعد از اينكه ٣كيلو شدن اگر تونستي اولويا يا سيميلاك بهشون بده

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
عزيزم دوقلوهاي منم زود ب دنيا اومدن ٣٣هفته و وزنشون زير ٢بود بهترييين انتخاب پي دي اف هست تا وقتي به ...

نگین جان تو رو خدا از تجربیات برام بگو دارم دیوونه میشم پسرم خیلی ریزه به دنیا اومد 1900 بود میگیرم دستم میترسم توی این 20 روز هم بعید میددنم چیزی اضافه کرده باشم همه زندگیم رو گذاشتم کنار فقط به اینها چسبیدم . نگین یعنی این شیر های اولویا و سیمیلاک وزن گیریشون از پی دی اف بهتره ؟ 

نگین جان تو رو خدا از تجربیات برام بگو دارم دیوونه میشم پسرم خیلی ریزه به دنیا اومد 1900 بود میگیرم ...

اصلاااا نگران نباش عزيزم حالتو كاملا درك ميكنم نه تا وقتي پسرت به وزن ٣كيلو نرسيده همون پي دي اف بهتره ولي بعدش سيميلاك توتال كامفورت بهتره خيييليييي ولي سخت پيدا ميشه ، با مشورت دكترشون بهشون زينك و ويتامين اي هم بده البته اگر اجازه بده دكتر! تو اين موقعيت فقط بايد حوصله و آرامش داشته باشي خيلييي سريع وزن ميگيرن از اين به بعد ، تو ده روز اول كه به طور عادي وزن كم ميكنن پس اصلا نگران نباش 

اصلاااا نگران نباش عزيزم حالتو كاملا درك ميكنم نه تا وقتي پسرت به وزن ٣كيلو نرسيده همون پي دي ا ...

دخترم وقتی به دنیا اومد 2600 بود الان که 20 روزشه شده 3400 توی این مدت بهش پی دی اف دادم حالا به نظرت به دخترم سیمیلاک بدم ؟ 

ولی پسرم هنوز سه کیلو نشده البته دکترش برای پسرم اپتامیل اف ام اس هم تجویز کرده ولی شیرم کمه نمیتونم با شیر خودم قاطی کنم بهش بدم  اونو نمیدونم چیکار کنم نگین بچه هات بعد چند وقت طبیعی شدن ؟ ممنونم از اینکه جواب میدی 

دخترم وقتی به دنیا اومد 2600 بود الان که 20 روزشه شده 3400 توی این مدت بهش پی دی اف دادم حالا به نظر ...

خدا را شكر عزيزم دخترت ماشالا عالي وزن گرفته به نظر من سيميلاك شروع كن واسش واسه پسرت همون پي دي اف بده فعلا تا ٣كيلو كه شد بعد سيميلاك ، نيني هاي من تا ماه ارل خيلييي لاغر بودن مخصوصا دخترم ولي پسرم همون دوماهگي وزنش اومد رو نمودار و تپل شد دخترم از ماه چهارم ديگه تپل شد الان دخترم تپل تره!