2777
2789

میگن ک درد نداره 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

شما میخوای انجام بدی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز رفتم دکتر  گفتن شوهرم مشکل داره حتما باید ای وی اف کنی..خوئم مشکل ندارم..تا حالا قکر میکر ...

کدوم مرکز رفتی ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
رویان

زودتر انجام بده اگه چون ممکنه خودتم مشکل پیدا کنی 

من خودمم تازه فهمیدم مشکل دارم البته من اقدام نبودم دکتر واسم ازمایش هورمونی نوشت هورمونام بالا بود 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
زودتر انجام بده اگه چون ممکنه خودتم مشکل پیدا کنی  من خودمم تازه فهمیدم مشکل دارم البته من اقد ...

ن خداروشکر همه ازمایشارو انجام دادم مشکلی نداشتم

خداجووونم مرررسی

سلام

من آی وی اف انجام دادم و مثبت شد اما تو هفته شش افتادم سر خونریزی و سقط شد.

دومرحلست.

مرحله اول تخمک کشی که کمی درد داره البته با بیهوشی هست

مرحله دوم انتقال جنین هست که مثل معاینه میمونه

یه دوش آب گرم…یه لباس راحتی…یه چای تازه دم…یه موسیقی ملایم…به درك كه خیلی از مشكلات حل نمیشه…!!!
امروز رفتم دکتر  گفتن شوهرم مشکل داره حتما باید ای وی اف کنی..خوئم مشکل ندارم..تا حالا قکر میکر ...

همسرت واریکوسل داره 🤔

سلام من آی وی اف انجام دادم و مثبت شد اما تو هفته شش افتادم سر خونریزی و سقط شد. دومرحلست. مرحله ...

میکرو میگن بهتره درسته ؟

مشکل شما چیه ؟