2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر جان,تاثیر ماست و سرکه سیب که دوستان گفتن رو تاییدمیکنم خیلی خوبن فقط باید زیاده روی نکنی رو پوستت صورتت,مثلا یه هفته دوسه بار سرکه سیب رقیق شده بااب بزن هفته بعدش ماست رو امتحان کن چون هردو اسیدی هستن پدرپوستت رو درمیارن...درضمن هیچکدوم برای پوست اطراف چشم توصیه نمیشن چون اطراف چشم حساسه به این چیزا...من دوروز هست شروع کردم شبا قبل خواب روغن ویتامین ای با روغن بادام میزنم خوبه نتیجش....دراینده هم کرم دور چشم دکتر ژیلا میگیرم فعلا میخوام طبیعی برسم اگهججواب نگرفتم برم بگیرم,بخاطر روشن شدن و یکدستی ورفع پف

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

سلام خانما منم خیلی سبزه بودم کلا سیاه بودم زشت نیستم فقط سیاهی باعث شده بود درشتی چشام مشکی بودن مو و آبروم همه زشت دیده بشن از وقتی پنج درجه سفید شدم هرچی میبینن میگه چقدر خشکل شدی درحالی که من همین بودم فقط سیاه بودم.خدایی همه راهها رو برای سفید شدن رفتم موقتی بودن یا تاثیر نداشتن پوست کلفت بودم.ولی دوسال پیش یه دکتر بهم کرم دست ساز داد ک مورد تایید وزارت بهداشت بود دوماه زدم تا الان سفید موندم خیلی راضی ام خانم ک‌ پرسیدی چیکار کنم این شماره زنگ بزن مشاوره بگیر09026744639