2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریروزم  زدم  اولش  یه  خط  کمرنگ  بود  بعد  کم  کم  محو  شد  الانم  ببخشید  ادرارم  اینو  گذاشتم  ادرارم  خیلی  بی  رنگ  بود  غلیظ نبود  من  پروژسترون  میزنم  سر  ۴تا  نهایت ۵روز  پریود  میشم  آخه  

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹

بازم صبر كن چند روزي....اخه ترشح هم قبل بارداري هست وهم قبل پريودي......ولي احساس مكنم يك هاله اي افتاده

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

چقد جیش ریختی😂

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

یه  هفته  پیش  آزم  منفی  بود  دقیقا  سه  شنبه  هفته  پیش  بود  آمپولمم  همون  شب  زدم  ولی  هنوزم  خبري  از  پری  نيست  دماب بدنمم  بالاست  هر  چی  میگیرم  همش  رو  ۳۷  هست 

این  مال  دو  روزه  پیشه  یه  حاله  افتاد  تو  عکس  باز  کمتر  معلومه   با  ادرار  اول  صبح  زدم  اینو  ولي  اونو  نه  ادرارم  مثل  آب بود