سلام. دخترم یکماهشه خیلی اروم بود فقط برای گشنگیش و خیس کرده باشه گریه میکرد هی بهم گفتن دخترت چقدر ارومه دو روز همه گریه و ناله میکنه حالا مامانم میگه یا گوششه یا دلش اما شکمش دیروز دوبار کار کرده تا امروز بکنه 😢 کسی تجربه داره؟ بهش نبات داغم دادم خوابش میگیره بخدا حالا امشب یکم بهتر بود دیشب همه وحشتناک گریه میکرد و ناله😢😢 گوششم مرتب چرب میکنم اطرافش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین از پری شب ساعت یک گریه میکرد نه سینه میگرفت نه شیشه تا خوابوندمش دوباره چهار صبح گریه کرد یکم بزور شیر خورد فرداشتم گوشش مالش داد مامانم زد زیر گریه گفت این گوششه ولی باز ادامه داشت الان همه ناله میکنه چه تو خواب چه تو بیداری ببخشید موقع گریه هاشم و چه معمولی باد شکم زیاد میده بیرون دیروزم دو سه بار شکمش کار کرد ولی
ببین از پری شب ساعت یک گریه میکرد نه سینه میگرفت نه شیشه تا خوابوندمش دوباره چهار صبح گر ...
س شکمش گرفته اشکال نداره همین جوشونده عالیه براش یاحتی فقط اب کندر بده حالا یا بجوشون یا کندر خودت بجو بعد اب کند از دهن خودتم که بزاق داره بهش بده خیلی زود اروم میشه
گوشت قرمز هم اصلا نخور دل پیچیه میگیره اش وحلیم وکلا حبوبات هم نخور
اره میدونم نمیخورم اینارو هم نمیدونم چرا اینطوریه مامانم میگه چشمش زدن اخه خواهر شوهرم هی میگفت دخترت اررمه دختر من وحشی بود شب گریه میکرد وحشتناک و فلان و از اینجور حرفا ولی خب بچه تا بزرگ بشه هزارتا دردم میاد سراغش