2777
2789
عنوان

بیدارین نمیدونم دخترم چشه نوزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست

بذارش رو سینت ورو کمرش اروم اروم بزن گرمابدنت بهش ارامش میده

یکم کندروهل ونبات ورازیانه روبا نیم لیوان خوب بجوشون وبده بهش با قاشق خیلی خیلی اروم میشه همیشه بهش بده خصوصا موقع خوابش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطسه میکنه یوقتایی بدنشم که گفتی اره ماساژ دادم پشت کمرش میزنم اروم میشه یکم دوباره ولی تو خواب ناله ...

با روغن بنفشه همه جاشو ماساژ بده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بگو مشکلش چیه دقیقا من تاحدود زیادی به بچه واردم 

ببین از پری شب ساعت یک  گریه میکرد نه سینه میگرفت نه شیشه تا خوابوندمش دوباره چهار صبح گریه کرد یکم بزور شیر خورد فرداشتم گوشش مالش داد مامانم زد زیر گریه گفت این گوششه ولی باز ادامه داشت الان همه ناله میکنه چه تو خواب چه تو بیداری   ببخشید موقع گریه هاشم و چه معمولی باد شکم زیاد میده بیرون دیروزم دو سه بار شکمش کار کرد ولی

😂 😂 بخند 
ببین از پری شب ساعت یک  گریه میکرد نه سینه میگرفت نه شیشه تا خوابوندمش دوباره چهار صبح گر ...

س شکمش گرفته اشکال نداره همین جوشونده عالیه براش یاحتی فقط اب کندر بده حالا یا بجوشون یا کندر خودت بجو بعد اب کند از دهن خودتم که بزاق داره بهش بده خیلی زود اروم میشه

گوشت قرمز هم اصلا نخور دل پیچیه میگیره اش وحلیم وکلا حبوبات هم نخور

اره میدونم نمیخورم اینارو هم نمیدونم چرا اینطوریه مامانم میگه چشمش زدن اخه خواهر شوهرم هی میگفت دخترت اررمه دختر من وحشی بود شب گریه میکرد وحشتناک و فلان و از اینجور حرفا ولی خب بچه تا بزرگ بشه هزارتا دردم میاد سراغش

😂 😂 بخند 
ببین از پری شب ساعت یک  گریه میکرد نه سینه میگرفت نه شیشه تا خوابوندمش دوباره چهار صبح گر ...

همیشه ماساژش بده نبات داغ خوبه برای رفتن شکم خوبه هروقتم دیدی شکمش زیاد میره عرق نعناع بده خوب میشه

اره میدونم نمیخورم اینارو هم نمیدونم چرا اینطوریه مامانم میگه چشمش زدن اخه خواهر شوهرم هی میگفت دختر ...

روش ایه الکرسی ومعوذتین بخون وفوت کن  اگر بنظرت چشمه وان یکاد هم بخون