2777
2789
عنوان

بوی بد واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 55242 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم عفونت باشه بعضیا واژنشون یه بوی خاصی دارن که 

من از کجا باید بفهمم واژنم این بو رو داره یا عفونته؟تو گوگل خوندم عفونت همراه با سوزش و خارشه من دائم سوززش و خارش ندارم اما گاهی سوزش  و خارش دارم و در حدی پشت هم میخارونم ک میخاد اون قسمت بترکه از سوز و خارش و التهاب الان شاید یکماهه خارش نداشتم نمیدونم والا.دکتر چی باید برم؟

من از کجا باید بفهمم واژنم این بو رو داره یا عفونته؟تو گوگل خوندم عفونت همراه با سوزش و خارشه من دائ ...

اگه میگی گاهی وقتا سوزش و خارش میگیری دکتر بری بهتره مطمین میشی که از چی هست

منم خودم حس میکنم بو میده یکمم

ولی کامل همه چیو رعایت میکنم هم قبل رابطه هم بعد زابطه حموم میرم 

ژل شستشو ههم استفاده میکنم

بهداشتمم همیشهههه کامل رعایت میکنم

ولی یکمممم ترشح هم داره اما اصلا سوزش و خارش ندارم

از چی میتونه باشه؟

امکان داره عفونت باشه؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
نه نرفتم نمیشه برم دارو خونه؟حتما باید برم دکتر؟عفونت چ ویژگیهایی داره؟مال من رنگ نداره بو هم ی بوی ...

عزیزم شما که بکساله ازدواج کردی باسد هر شیش ماه توسط دکتر زنان چکاپ بشی حتی اگه مشکلی نداشته باشی، اینکه عفونت داری یا نه رو هم‌ متخصص زنان‌ تشخیص میده

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
نه نرفتم نمیشه برم دارو خونه؟حتما باید برم دکتر؟عفونت چ ویژگیهایی داره؟مال من رنگ نداره بو هم ی بوی ...

شوهرت حساسه ولش کن انجای همه یکم بو میده  مردا معمولا بوی انجا رو دوس دارن و باعث تحریکشون میشه شاید از نظر شما بده

شوهرت حساسه ولش کن انجای همه یکم بو میده  مردا معمولا بوی انجا رو دوس دارن و باعث تحریکشون میشه ...

خداییش بنظر منم شوهرم زیادی حساسه.بارها خودشم بو میداده ولی بقول تو حتی من با بوی یکم بدش هم تحریک میشم شاید مسخره باشه اما میگم کسی ک کسی رو دوس داره بوی بدشم دوس داره بد میگم؟

خداییش بنظر منم شوهرم زیادی حساسه.بارها خودشم بو میداده ولی بقول تو حتی من با بوی یکم بدش هم تحریک م ...

شما از کدوم کره اومدید که بلدی وارد سایت بشی بلدی وب گردی کنی ولی حتی نمی دونی کدوم دکتر باید بری🙄🙄🙄

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من تازه یکسال عروسی کردم نمیدونم عفونت چیه گاهی ی لایه سفید داخل لبه های واژنم هست و گاهی شورتم یکم ...

بودی تند و بدی داره امکان خارش هست و ترشحات تیره رنگ 

بالاخره واژن بو داده دیگه .

✔️ خبرنگار 

عزیزم برای سلامتیت هم شده یه دکتر برو 

ولی بیشترش به خاطر رطوبت لباس زیرته 

من یه سشوار توی دستشویی گذاشتم معمولا با سشوار خودمو خشک میکنم

دسمال کاغذی ها هم عامل عفونته 

روزی دوبارم لباس زیرتو عوض کن 

نشستن توی اب وجوش شیرین هم خوبه 

قبل رابطه هم خودتو با ژل بانوان بشور

خوشحال میشم پیجم