2777
2789

سلام دوستان عزیزم هرکس که فوت و فنی از خانه داری یا آشپزی میدونه ب اشتراک بذاره تا بقیه از از تجربیاتتون بهره ببرن😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم من کلی فوت وفن تو کانالم دارم که از هر نوعی بهتون اموزش میده بیاین اونجا تکستا و عکسا زیاده😊 L ...

چه طوری بزنیم بیایم توکانال

وچقدردیرمیفهمیم که زندگی همین روزهایی است که منتظر گذشتنش هستیم
👍👍👍👍😉😉😉

راست میگم به خدا اوایل ازدواجم یبار مهمون زیاد داشتم که امد کمکم حدود ۴۰ نفری میشدن زد یه خونواده زنگ زدن گفتم ما نمیایم برامون مهمون سر زده امده شوهرم گیر داد که باید حتما اونا رو هم بیارین منم بیشتر غذاهام آماده بود از فشار استرس داشتم میمردم بهم گفت نگران نباش برات درستشون میکنم منم تو دلم گفتم بادا باد هر چی شد

یعنی یه چیزایی دیدم که شکه شدم بهم گفت پنج پیمونه برنج پاک کن برام بشور بعد برنجی رو که پخته بود ریخت تو ابکش برنج خامو ریخت کف قابلمه مقداری اب جوش ریخت روش چند دقیقه بعد برنج پخته رو ریخت روش همون موقع هم یه کم روغنش داد و دمش کرد من که هنوزم هنگم ولی برنجه یه چلویی شد باور نکردنی 

بعد یه مقدار گوشت چرخ کرده داشتم دراورد یه مقدار مواد و آرد و ادویه و پیاز زد بهشون قلقلی شون کرد بعدم سرخشون کرد یه کم وگوخه پوست کند و با پیاز رنده کرد و با ادریه هم کنا رسرخ کرد ریخت روشون اخر سر هم یه کم از آب خورش قیمه روشون ریخت و درشون رو بست از اونور یه مقدار بادمجون سرخ شده از قبل داشتم اخر سر ریخت روشون شد یه خوش بادمجون تاریخی یا مرغم رو که  کم بود یه مقدار سبزی جات مثل بروکلی و کدر و قارچ و اینا درست کرد گذاشت دورچین مرغ که ظرفا همه پر شدن  کلا خیلی کارا کرد بلد نیستم خوب توضیح بدم  همه چیزا رو کمتر از یه ساعت و نیم آماده کرد هنوز هم باورم نمیشه 

عزیزم @lifestylee24 رو تایپ کن بفرس تو یه گروهی جایی بزن روش بیا....یا قسمت سرچ تل سرچ کن

مرسی گلم من زدم همه چی بود به غیراز فوت و فن آشپزی

وچقدردیرمیفهمیم که زندگی همین روزهایی است که منتظر گذشتنش هستیم