2777
2789

هروقت واسه یه چیزی از خدا شکرگذاری میکنم از دستش میدم یا به زیانی ازون بابت بهم میرسه،بااینکه موقع شکر گذاری اصلا حس ازدست دادن وفقدان اون به خودم تلقین نمیکنم واحساس غرورهم ندارم.واقعا دیگه میترسم بابت یه چیزی شکرگذاری کنم ونمیدونم کجای کارم اشتباهه،شما هم تابحال تجربه من داشتین؟

من هیچی ازقانون جذب نمیدونم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون این مساله رو قبول کردی که اگه شکرگزاری کنی از دستش میدی توی ناخودآگاهت میدونی قراره از دست بدی و منتظری که این اتفاق بیفته 

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜

میگن نفسمون قویه

منم اینجوریم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
مرسی که نمیدونی ومیگی😊

می‌شه یکم توضیح بدی اگه سختت نیست 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

شاید باورتون این باشه که بابت چیزی شکر کنم یا به زبونش بیارم از دستش میدم . رو باورهاتون بیشتر کار کنین و هر موقع ضرری دیدین بگین 

هر رخدادی به نفع من است.

همواره تحت حمایت خداوند هستم

چیزهایی شبیه به اینا ولی مسئله اصلی باور شماست. باید باور داشته باشید که شکر نعمت نعمتت افزون کند.

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
می‌شه یکم توضیح بدی اگه سختت نیست 

اگر علاقه مند هستین از صفحه 73 این تاپیک بخونید خیلی چیزا براتون روشن میشه🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1484578/بچه-های-فسقلمسقل?postId=49857509

شاید باورتون این باشه که بابت چیزی شکر کنم یا به زبونش بیارم از دستش میدم . رو باورهاتون بیشتر کار ک ...

عزیزم من بارها خواستم این باور ازخودشم دورکنم وگفتم تلقین خودمه حتما،ولی وقتی اینقدر این اتفاقات تکرار میشه دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم بااینکه زمان شکرگذاری خیلی سعی میکنم حسم خوب باشه

عزیزم من بارها خواستم این باور ازخودشم دورکنم وگفتم تلقین خودمه حتما،ولی وقتی اینقدر این اتفاقات تکر ...

من هنوز استاد جذب نشدم ! که بتونم دقیق بگم ولی چیزی که یاد گرفتم اینه که اتفاقاتی که برامون میفته مطابق با باور و افکارمون هست. اون تاپیک رو بخونید خیلی کمک میکنه . اگر هم تل گرام دارید فایل های صوتی این کانال رو حتما گوش بدید 

@karbordejazb