2777
2789

من امروز بيبي چك گذاشتم ٤ روز به پريودم مونده به نظرم هاله انداخت عكس ميزارم اگه كسي ديد نظر بده بيبي چك نداشتم تو خونه كه دوباره بزارم تا فردا كه ميرم ازمايش ذهنم درگيره ...ممنونم از همگي 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

۴روز مونده واسه چی میری آزمایش بزار از موعدت که گزشت بعدش برو

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2183190/هر-روز-همه-یک-صلوات-برای-یکی-از-خانومهایی-که-میخوان-مامان-بشن?page=1

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

هاله داره 

مبارکههههههههههههههههههههههه     

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
۴روز مونده واسه چی میری آزمایش بزار از موعدت که گزشت بعدش برو

من هاله میبینم إن شاء الله فردا ذوق‌میکنی از خبر مامان شدنت عزیزم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
من هاله میبینم إن شاء الله فردا ذوق‌میکنی از خبر مامان شدنت عزیزم

واقعا ميبيني؟؟ يه ذره اس ولي هست نه؟؟

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️