2777
2789
عنوان

واقعا به کی اعتماد میشه کرد😲

333 بازدید | 22 پست

بچه ها من دچار بی اعتمادی شدم به همه کَس بی اعتمادم مگر اینکه برعکسش ثابت بشه بهم ... ؟؟؟  هر کی بهم چیزی بگه همش فکر میکنم دروغ میگه روی حرف کسی حساب نمیکنم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ نگو من الان به خوده تو شک دارم😁😁😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

حق داری بچه دبستانی ها همچین راحت واست خالی میبندن باور میکنی از بزرگش چه انتظار

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
از یک طرف خوبه از یک طرف ادم از دنیای اطرافش فاصله میگیرههه

مثلا به دنیای اطرافم چسبیدم فتح کردم اخه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نه خوب... ولی ذهنت ادم درگیر میشه که هدف از خلقت انسانها چی بود اصلا😄😄

منم ذهن درگیر که به کی مگه بدی کردم بدی میبینم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹