2777
2789

بچه ها یه سوتی دیگم جلو همسری دوشب پیش اومد خونمون شام رفتیم بیرون یه پیتزا دونفره سفارش دادیم خمیرش نازک بود منم کلی سس ریختم روش شوهرم یهوو گفت اینو چ مدلی بخوریم . گفتم ببین این مدلی لول کن بخور . شوهرم یهوو سه چهار تیکه زد بالا . حالا من تازه میخواستم یه دونه بخورم اولیو برداشتم  یهوو وارفت افتاد زیاد سس زده بود دستم سسی شد حواسم نبود وقتی پیش شوهریم جا و مکان یادم میره خواستم بزارم دهنم سرمو بلند کردم دیدم یه پسره داره نگام میکنه وای اب شدم زود تغر جهت دادم یه دستمال برداشتم شوهرم گفت زود بخور بریم همیشه ب من میگی اینجوری بخور خودت بدتری 😂

💑

اینو قبلا گفتم بازم میگم.

باعموم اینا خونه بابابزرگم بودیم برگشتنی دیدم مادربزرگم چنتا شیرینی گزاشت تویه ظرف اومد سمت ماها

من فک کردم برا ما اورده😓

بدوبدو رفتم دستشو گرفتم هی جلو همه میگفتن نههه بابا نمیخایم ما 

نمیخوریم☹

یهو گف این مال عموت ایناس😖😖😖دوس داشتم بمیررررم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یه خادم امام رضا داشته تعریف میکرده که چند سال پیش کارم تموم شده بوده و میخواستم برم لباس عوض ...

واااااااایییییی😟😟😟😟

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍

یه بار خونه پدر شوهرم بودیم اوایل عقد بود من اصن حواسم نبود لب شوهرم کبودشد . از اتاق ک رفت بیرون همه میگفتن چی شدی پسر عموهاش میگن اوه اوه چیکار کردین یهوو زدین ب سیم اخر من فقط ب شوهرم گفتم جمع کن منو ببر خونمون مامانمم اونجا بود😂😂😂😂😂ترسیدممم مامانمم بینه تنها کسی ک ندید مامانم بود

💑
یه بار یه خادم امام رضا داشته تعریف میکرده که چند سال پیش کارم تموم شده بوده و میخواستم برم لباس عوض ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای قربون امام رضا برم چه صبری داره از دست این مروم اسگل😂

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

وایییی،یه بار میخواستم واسه خواهر شوهرم بگم ک مثلا تخم بلدرچین خیلی خاصیت داره و نمیدونم خیلی خوبه گفتم آره تخم مرغ بلدرچینم خوبه😐😐😐طفلی هنگ کرد

یه بارم خواستم به جمع دوغ شتر تعارف کنم به یه فامیل شوهرم بلند گفتم تا صدام برسه خیلی زیاد بودیم خو گفتم یکم از این دوغ شتر مرغ بخور خیلی خوبه😣😣

یبارم سر صبحونه به مامانم گفتم مامان بیزحمت به من ظرف کنیر پره رو بده(پنیروکره)😥😥😥