2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار بعد از مهمونی خونه مادرخانوم داداشم افتادم تو جوب😔😔😔😔😐😐😐😐😐

شوهر خواهرم کشیدم بیرون😒😒😒

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

نمیدونم چرا این جور تایپک ها تکراری شده برام😟😐

اسی جونم ناراحت نشیا😜😍

بزرگترین آرزوم اینه ک چاااق شم😭ولی نمیشم ک نمیشم😐قد 167 وزن 57 میخام بشم 70 اگه راهکار قطعی دارید درخدمتم😑

یه بار یه خادم امام رضا داشته تعریف میکرده که چند سال پیش کارم تموم شده بوده و میخواستم برم لباس عوض کنم دیدم تویه گوشه یه زیر پتو یه چیزی داره وول وول میخوره زدم کنار دیدم بـــــــله یه خانوم و اقا دارن.....

بعدا معلوم شده طفلی ها بچه دار نمیشدن نظر داشتن تو حرم.....😷

💑

من اون خیلی ضایع رو نمیگم. ولی ی بار تو دانشگاه امتحان عملی داشتیم باید ی مدار برقی رو میبستیم ما جون خیلی با پسرا رقابتی بودیم البته بیشتر رو کم کنی تا رقابت تا استاد گفت شرو همه تند تند مدارو میبستن ک اول بشن. منم با تمام تلاشم بستمو اولین نفر شدم. وقتی گفتم تموم همه پسرا چششون در اومد منم با غرور واستادم ی گوشه و خودمو گرفتم. استاد اومد برقو وصل کرد تا تست کنه. همچی رفت رو هوا و من ضایع شدم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
من خودم اول بگم ک چن مدت پیش با دوستم رفته بودیم ددر .یخورده توپارک نشستیم ک بعد تاکسی بگیریم برگردی ...

وووییی

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
یه بار یه خادم امام رضا داشته تعریف میکرده که چند سال پیش کارم تموم شده بوده و میخواستم برم لباس عوض ...

😲😲😂😂😂😂🤣

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره