2777
2789
عنوان

همراه بانک ملی روچطوری نصب کنم

3385 بازدید | 21 پست

دوستان بیاین بگین همراه بانک ملی روچطوری نصب کنم؟چرا شماره حسابم ثبت نمیشه؟باید چیکارکنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

بابد بری تو بانک واست نصب کنن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرم پُر کردین؟ حضوری رفتین بانک؟ کُد بهتون دادن؟

اره عزیزم رفتم بانک کد گرفتم.نرم افزارشو هرکارمیکنم کارنمیکنه

از توي سايت خود بانك ملي، بايد به بانك بگي برات فعال كنه بعدم رمز دوم داشته باشي 

فعال کردن رمز هم دادن بهم ولی شماره حسابم ثبت نمیشه

فعال کردن رمز هم دادن بهم ولی شماره حسابم ثبت نمیشه

ي چيزيو حتما اشتباه ميزني چون با همون ميري كاربري ميسازي وقتي باز ميكني تمام شماره حسابايي كه توي بانك ملي داري اتومات مياد بالا 

ي چيزيو حتما اشتباه ميزني چون با همون ميري كاربري ميسازي وقتي باز ميكني تمام شماره حسابايي كه توي با ...

نمیدونم والا.میشه نرم افزارو پاک کنم دوباره نصب کنم

باید همون شماره ای که تو بانک دادن بهت تو گوشیت باشه 

بعد اینکه باید بری قسمت به روز رسانی حساب ها به روزرسانی کنی

و بعدش هم اینترنتت هم باید وصل باشه عزیزم

بعدش چون اس ام اسی هست همراه بانک باید سیمکارتت تو گوشی باشه

شارژم داشته باشه