2777
2789

دوماهه خیلی زود خوب میشه نگران نباش ولی قدیمیا عنبر نسارا دود میدادن زود زود خوب میشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

هیچکار پماده دکترو سر وقت بزن مای بیبی بزرگتر ببند 

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=72458892]دوماهه خیلی زود خوب میشه نگران نباش ولی قدیمیا عنبر نسارا دود میدادن زود زود خوب میش ...

روزی ۲ یا ۳ بار 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بشونش تو لگنه ابو شامپو بچه واسه پسرم خیییلی راحت افتاد اذیتم نشد

آخه بعضیا میگن تو لگن بتادین بریز اما اونجا گفتن  از بتاذین استفاده نکنید .شامپو بچه بهتر از بتادینه 

برا پسر شما چند روزه افتاد

فقط خدا برایم کافیست
آخه بعضیا میگن تو لگن بتادین بریز اما اونجا گفتن  از بتاذین استفاده نکنید .شامپو بچه بهتر از بت ...

عزیزم هرچند روزی ک نافه بچه بیوفته حلقشم سره همون روز میوفته. پسره من ۱۳ روزگیش نافش افتاد حلقشم ۱۳ روز بعد. 

بتادین برا این میگن نزن ک زخمو گوشته اصافه میاره بدشکل میکنه

عزیزم هرچند روزی ک نافه بچه بیوفته حلقشم سره همون روز میوفته. پسره من ۱۳ روزگیش نافش افتاد حلقشم ۱۳ ...

تا ۷ روز نافش افتاد 

من که اصلا دل نگاه کردن بهش رو ندارم

فقط خدا برایم کافیست
تا ۷ روز نافش افتاد  من که اصلا دل نگاه کردن بهش رو ندارم

منم دلم نمیومد نگاه کنم . مادرشوهرم بردش خونشون منم اونجا بودم اصن دست نمیردم تا سه روز نگه داشت بعده سه روز اومدم خونه خودم.

پس ایشالا تا ۷روزگیش میوفته الان چنروز میگذره از ختنش بچتون  چندقتشه

منم دلم نمیومد نگاه کنم . مادرشوهرم بردش خونشون منم اونجا بودم اصن دست نمیردم تا سه روز نگه داشت بعد ...

پسرم ک دوماهشه تازه امروز ختنه شده 

خوش بحالت من تنهام مادرمم  موقعیتش  جوری نیس ک بخواد بیاد بمونه از طرفیم خونه خودم راحت ترم .

فقط خدا برایم کافیست