خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم زایمان اولم بیمارستان البرز بود خصوصیه الان میگه هزینه سزارین پنج میلیون دکترمم جدا یک میلیون میگیره یک میلیونم برا خرید خرت و پرت و پمپ درد میشه هفت میفیون سختمه بوعلی گفت اگه دکترت بگه سزارین هزینش یک و نیمه
از بیرون که مشخص نیست چیزی ولی همیشه جلوی درش شلوغه
زایمان طبیعی ام نوشته که رایگانه
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
نه زایمانم سزارینه، دختر داییم نه سال پیش این بیمارستان زایمان کرد گفت سزارین خیلی بده حالا نمیدونم ...
انشاءالله که پرسنلش تغییر کرده باشن و شما به راحتی سزارین کنی عزیزم