2777
2789

بچه ها کیا بیمارستان بوعلی زایمان کردن، پرسنلش خوب بودن؟ من دکترم اونجا هم زایمان انجام میده خواستم ببینم اگه بیمارستانش خوبه برم اونجا ، میگن نیمه خصوصیه

من هر روز از جلوی درش رد میشم  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارش زایمان کردم

من خودم زایمان اولم بیمارستان البرز بود خصوصیه الان میگه هزینه سزارین پنج میلیون دکترمم جدا یک میلیون میگیره یک میلیونم برا خرید خرت و پرت و پمپ درد میشه هفت میفیون سختمه بوعلی گفت اگه دکترت بگه سزارین هزینش یک و نیمه

تر تمیزه ؟؟

از بیرون که مشخص نیست چیزی ولی همیشه جلوی درش شلوغه

زایمان طبیعی ام نوشته که رایگانه

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
فک کنم زن داداش و خواهرم اونجا زایمان کردم اما نمیدونم راضی بودن یا نه بوعلی سمت خیابون دماوند منظ ...

اره عزیزم همونه، نمیدونم چون دولتیه پرسنلش خوبن یا نه، البته الان زنگ زدم کارمندشون گفت نیمه خصوصی نیمه دولتیه

از بیرون که مشخص نیست چیزی ولی همیشه جلوی درش شلوغه زایمان طبیعی ام نوشته که رایگانه

نه زایمانم سزارینه، دختر داییم نه سال پیش این بیمارستان زایمان کرد گفت سزارین خیلی بده حالا نمیدونم پرسنلش بد بودن یا کار دکترش بد بوده

نه زایمانم سزارینه، دختر داییم نه سال پیش این بیمارستان زایمان کرد گفت سزارین خیلی بده حالا نمیدونم ...

انشاءالله که پرسنلش تغییر کرده باشن و شما به راحتی سزارین کنی عزیزم

من هر روز از جلوی درش رد میشم    

سلام خوبی عزیزم 

یه زحمت برات دارم میشه کمکم کنی ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من ارش زایمان کردم

شما کی آرش زایمان کردی 

جدیدا یا خیلی گذشته ازش؟؟

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست