2777
2789
عنوان

غذا

236 بازدید | 23 پست

سلام خانوم گلا

من تازه عضو شدم اما خیلی وقته که میام نی نی سایت, میشه لطفا دستور غذاهای خوشمزه رو بهم بدین, همسرم بد غذاست همه غذاهارو میخوره اما از تعداد کمی خوشش میاد ممنون میشم کمکم کنین

خدایا تنها نذار دلی را که تنها امیدش تویی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کباب تابه  ایی درست کن گوشت چرخ کرده ادویه جات پیاز رنده شده مخلوط کن تو تابه بریز یا سیخ چوبی سرخش کن با کته زعفرونی وای به به 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
سلام عزیزم خوش اومدی سرآشپز پاپیون رو سرچ کن نصب کن

ممنون خانومی

راستش غذای امتحان شده میخوام, یه ساله ازدواج کردم تا حالا همه اش غذای تکراری خوردیم خودم اهل کرجم و همسرم خرم آباد دوس دارم تو غذاهام تنوع بدم اگه کمکم کنین خیلی خوشحال میشم  

پیچاق قیمه که هرکی خورده عاشقش شده خیلی خووووشمزع تست درست کن اگه نپسندیدی فوووشم  بده😁

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

اینم از پیچاق قیمه من😁

پیچاق قیمه که هرکی خورده عاشقش شده خیلی خووووشمزع تست درست کن اگه نپسندیدی فوووشم  بده😁

چطوری درست میشه؟؟؟؟ 

غذای کجاست؟؟؟ 

راستش من فقط دعا بلدم دعات میکنم عزیز دلم  

چطوری درست میشه؟؟؟؟  غذای کجاست؟؟؟  راستش من فقط دعا بلدم دعات میکنم عزیز دلم   &nb ...

اردبیل 

گوشتتو یکم تو آب و زرد چوبه میجوشنی زیاد آب نذار بعد دیدی که نرم شد تو تابه دو سه تا پیاز خلالی سرخ میکنی یکم زعفرون و زردچوبه اضافه میکنی یکمم نمک بعد گوشتاتو  که زیادم بزرگ نباشه اندازه بند انگشتت  با پیاز تفت میدی نمکشو  اضافه میکنی از قبل که خلال بادام خیس کرده بودی رو ابکش کن بعد با گوشتت تفت بده بد بکم رب بزن تفت بده تا اینجا که گوشتت  نرمه نصف استکان آب اضافه کن ابش  که خشک شد در اخر زرده تخم مرغ بزن روش و باز زعفرون بریز رو تخم مرغا  

درشو بذار تخم مرغ هم بپزه 

ینی فوق العاده خوشمزه میشه 

گوشتتو یکم تو آب و زرد چوبه میجوشنی زیاد آب نذار بعد دیدی که نرم شد تو تابه دو سه تا پیاز خلالی سرخ ...

بدون خلال نمیشه؟؟؟؟  خلالش زیر دندون میره؟؟