2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از خیلیا..........

651 بازدید | 36 پست

خیلی دلم گرفته

پاییز به اندازه ی کافی دلگیر هست....

خاطراتم و اعصاب خوردی های این روزام هم دلگیرترش میکنه.

مامانم توی همین شهره اما احتمالا هیچوقت دلش برام تنگ نمیشه و منی که انقدر بهش وابسته بودم الان چهارساله که ندیدمش و تقریبا توی این شهر غریبم.

خواهرامم هر هفته میان پیشش و بعد برمیگردن پیش بابام شهرستان. ولی اونا هم بخاطر مامانم، سراغ منو نمیگیرن....

دلم میخواست بودن

میومدن خونم

باهم میرفتیم بیرون

خیلی دلم گرفته

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بامامانت قهری؟

اره. خودش قهرو شروع کرد. خیلی فکرش خرابه. به همه بدبینه. انتظار داشت من با بابام و بقیه فامیل قطع رابطه کنم. بهم تهمت زد.....

نمیتونستم تحمل کنم

کاش هیچکدوم این اتفاقا نمیفتاد

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.
عزیزم منم تو غربتم با یه حال داغون

خیلی سخته....اگر میدونستم هیچکسو اینجا ندارم سختیش کمتر بود....

خب عزیزم خودت برو پیشش برو یه دسته گل بخر برو اشتی کنون

خیلی دوس داشتم شرایط طوری بود که میشد.....

تو مني يا من توام؟؟؟؟منم دلم از خيليا گرفته

چرا؟؟؟

فکر نمیکردم هیچکس شرایط منو داشته باشه

اره. خودش قهرو شروع کرد. خیلی فکرش خرابه. به همه بدبینه. انتظار داشت من با بابام و بقیه فامیل قطع را ...

فکرمیکنم تا الان اونم بخشیدتت و دلش برات تنگ شده ولی بخاطره غرورش پاپیش نمیذاره دلش شکسته به حرفش گوش ندادی.تو برو از دلش دربیار بعدها حسرت میخوری لااقل وجدانت راحت میشه تو خواستی و نشد

چرا؟؟؟ فکر نمیکردم هیچکس شرایط منو داشته باشه

منم باردارم و ٢ هفته ديگه پسرم مياد،استرس دارم،مامانم قهره باهام،كسيو ندارم،دلم نميخواد مادرشوهرم بياد چون ميدونم آخرش ميگه كسيو نداشت...دلم خيلي گرفته

فکرمیکنم تا الان اونم بخشیدتت و دلش برات تنگ شده ولی بخاطره غرورش پاپیش نمیذاره دلش شکسته به حرفش گو ...

یبار پارسال تلاش کردم.....

اخه مگه میشه ادم بچشو به این راحتی کنار بذاره

خیلی واسه من سخت بود

هنوز بعد چهارسال نشسته م مث احمقا دارم گریه میکنم

نمیدونم. شایدم اینطوریه که شما میگین

شاید یه تلاش دیگه کردم...