2777
2789

خانما... به نظرتون بهتر نیست اموال مرد.... مثلا زمین و خونه حداقل نصفشو به نام زنش کنه؟کل حقوقش یا حداقل نصفش بریزه تو حساب زنش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ولی خیلی ها این کارو نمیکنن...دوست شوهرم بخاطر همین زنشو طلاق داد میگفت اصرار داشت خونه رو بزنم به نامش🤐

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

ما راجع به خونه و ماشین اینطوره نصفش به ناممه

ولی حقوق نه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

حقوقو لازم نيست نصف كنه 

ولي ملك و زمين و اينا چرا 

ما خودمونم اينجوريم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اره چرا که نه ولی کیه که اینکارو بکنه

شوهر من هر چی داره به اسم منه.. تازه از اون زنا هم نیستم که بتونه با زور و کتک ازم بگیره.. میدونه قدرت دارم یه ریال بهش ندم ولی بازم میده کلا ادم خریه .. نصف اموالشو خواهرش کشید بالا نصف دیگشم من...  

دخترم تمام زندگی من