2777
2789
عنوان

سیکل قاعدگی ۳۲ روزه

806 بازدید | 15 پست

سلام به همه

بچه ها من قبلا همیشه ۲۸ روزه بودم. ولی هفت هشت ماهه ۳۲ روزه شدم.

الان پنجمین ماهیه که اقدام کردم و روز ۳۰ پری هستم.

امروز بی بی چکم منفی شد.

ماه پیش دکتر زنان رفتم گفت خیلی زود اومدی برو سه چهار ماه دیگه اقدام کن اگر نشد بیا

تو فامیل خودم و همسرم سابقه نازایی یا حتی دیرزایی وجود نداره.

خیلی دعام کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکترتو عوض کن حتما معلومه هیچی حالیش نیس

چکاپ کامل و آزمایش اسپرم انجام دادین؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ایشالا ولی واقعا خدا باید بخواد اولین مسئله ایه که اینقدر از اراده ی خودم خارج میبینمش

من همیشه استرس داشتم که کی حامله میشم دقیقا این ماه که بی خیال بودن حامله شدم اگر استرس رو از خودت دور کنی انجام میشه

اول خودت!
نه ندادیم دکترم خیلی تو تهران معروفه دکتر افرسیاب توی بیمارستان نیکان

بدون آزمایش که نمیشه تشخیص داد گف برو زود اومدی هیچ دکتری این حرفو نمیزنه

باید بری آزمایش و چکاپ کامل،سونوگرافی

هیچ مشکلی هم نداشته باشی حداقل بهت تقویتی و ویتامین و فولیک اسید میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من همیشه استرس داشتم که کی حامله میشم دقیقا این ماه که بی خیال بودن حامله شدم اگر استرس رو از خودت د ...

راستش زیاد استرس ندارم. ولی برام سؤال پیش اومده که چرا باردار نمیشم

شما چند ماه اقدام بودی؟

راستش زیاد استرس ندارم. ولی برام سؤال پیش اومده که چرا باردار نمیشم شما چند ماه اقدام بودی؟

با این که دو ماهه عروسی کردم ولی پنج ماه اقدام بودیم چون مرگ و میر و اینا عروسیمون دیر شد

اول خودت!
بدون آزمایش که نمیشه تشخیص داد گف برو زود اومدی هیچ دکتری این حرفو نمیزنه باید بری آزمایش و چکاپ کا ...

این ماه اگر باردار نشدم حتما میرم آزمایش

حداقل میگن سالمی ادم خیالش راحت میشه

یه کم نگران ازمایش اسپرمیم. چون تصوری ازش نداریم

این ماه اگر باردار نشدم حتما میرم آزمایش حداقل میگن سالمی ادم خیالش راحت میشه یه کم نگران ازمایش ا ...

حتما حتما برو

که اگه خدایی نکرده مشکلی داشتید درمان رو شروع کنید

آزمایش اسپرم هم اصلا چیز خاصی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با این که دو ماهه عروسی کردم ولی پنج ماه اقدام بودیم چون مرگ و میر و اینا عروسیمون دیر شد

خب قسمت بوده تو خونه ی خودت حامله شی. ایشالا مبارکت باشه. فک کنم منم اگر حامله باشم بچه هامون تیر دنیا بیان