سلام دوستان کسی جای خوب تو مشهد سراغ داره برا عکس رنگی رحم؟؟؟
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من ده روز پیش رفتم سونوگرافی دکتر عبداالله شاهرخی تو پیروزی گوگل سرچ بزن ادرس دقیقش واست میاد روز قبل برو وقت بگیر داروهارو تهیه میکنی واس روز بعدش بهت وقت میده سریع هم عکس و میگیره اذیت نمیشی دکترشم زنه همونجاهم جواب بهت میده . منک راضی بودم . من دکترم اسکوئیان بود اونجارو بهم معرفی کرد
من ده روز پیش رفتم سونوگرافی دکتر عبداالله شاهرخی تو پیروزی گوگل سرچ بزن ادرس دقیقش واست میاد ...
عزیزم با بی حسی انجام میده؟
کارش خوبه واقعا؟
داروهای قبل ش چی هست؟
عزیزم با بی حسی انجام میده؟ کارش خوبه واقعا؟ داروهای قبل ش چی هست؟
نه بدون بیحسی من انجام دادم اونقداهم سخت نیس اولشو تحمل کنی بقیش ب اندازه درد اشنایی پرییودیه کمتر از ۱۰ دقیقه طول میکشه .منک راضی بودم هاله سجادی هم خوبه ولی واس ی ماه دیگه وقت میده . قبلشم دوتا مسکن و ی قرص دیگه داد یادم نیس چی بود . شما خواستی بری ی شیاف دیکلفناک بذار ی ژلوفن هم بخور . دردشم همون لحظس بعدش ک تموم میشه درد نداری خوبیش اینه ک سریع انجام میدن لفت نمیدن